Pretraga


Filteri


Aphrodite Hills

Crni Vrh

Apartmani Aphrodite Hills nalaze se na Staroj Planini, u mestu Crni Vrh, i od Ski staze Konjarnik su udaljeni 5 km a od gondole i Hotela Stara Planina 10 km.

Pogledaj detalje
Brvnara Murtenica u snegu

Brvnara Murtenica

Nova Varoš

Brvnara Murtenica se nalazi u mestu Negbina, na pola puta između Zlatibora i Zlatara, na oko 20 km udaljenosti od dva pomenuta turistička centra. Smeštaj se nalazi u podnožju planine Murtenice, na periferiji zaseoka Perišići. Smeštena u nesvakidašnjem šumskom miru, okružena stogodišnjim crnim borovima. Ambijent je idealan za odmor bez buke i gužve.

Pogledaj detalje

Brvnara Orlovo Gnezdo

Rudno

Brvnara Orlovo Gnezdo nalazi se na Goliji, na 1200 m.n.v, i ukopana u stenu dominira svojim položajem i atraktivnim jedinstvenim izgledom.

Pogledaj detalje

Brvnara Vukovine

Nova Varoš

Brvnara Vukovine nalazi se na odličnoj lokaciji u srcu Zlatara, okruzena netaknutom prirodom i prelepim zlatarskim smrčama.

Pogledaj detalje
Domaćinstvo Melović

Domaćinstvo Melović

Zlatibor

Domaćinstvo Melović nalazi se u selu Rožanstvu, na obroncima planine Zlatibor. Zlatibor je planina poznata kao blagotvorna za malokrvne osobe i one sa oboljenjima stitaste žlezde. Rožanstvo je od centra Zlatibora udaljeno 17 km.

Pogledaj detalje
Domaćinstvo Obradović

Domaćinstvo Obradović

Gornje Leskovice

Apartmanski smeštaj u Vajatu, daleko od grada i gradske vreve. Dolazi se makadamskim putem i nalazi na oko 2 km kada se skrene sa glavnog puta Valјevo - Užice te samim tim i malo teže pristupačno mesto.

Pogledaj detalje

Drinska Trešnjica

Gornja Trešnjica

Apartman Drinska Trešnjica se nalazi u Gornjoj Trešnjici, na samoj obali Drine. Kuća je predviđena za komforan boravak za 7 osoba i idealna je za porodicu sa decom, parove ili celo društvo.

Pogledaj detalje

Etno selo Milanović

Kuršumlija

Ako vam je potreban odmor od posla, gradske buke i ljudi, mir i samoća, Etno selo Milanović je idealno za vas i vašu porodicu.

Pogledaj detalje

Etno selo Stara planina

Kalna

Etno selo Stara planina nalazi se u podnožju Stare planine, okruženo prelepom prirodom, u mestu Kalna. Ljubazno osoblje uz prijatan ambijent nudi domaću hranu i nezaboravan provod, ali i sklonište od stresa i životnog tempa koji je civilizacija donela u urbane sredine.

Pogledaj detalje

Etno-Cabana

Martonoš

Pansion Etno-Cabana se nalazi na Severu Bačke, u malom selu pored reke Tise. Gostima su na raspolaganju dvokrevetna i trokrevetna soba, nameštene u autentičnom stilu seoskog ambijenta. Pansion Etno-Cabana osim smeštaja nudi mogućnost prikaza života nekadašnjeg sela preko nameštaja, alata i pribora, koji su bili svakodnevno korišteni.

Pogledaj detalje
Gostiljska Vrela

Gostiljska vrela

Zlatibor

Konačište i restoran Gostiljska vrela se nalaze u selu Gostilje 20 km od centra Zlatibora. U sklopu Gostiljskih vrela je zatvorena sala, ribnjak, zoo vrt sa domaćim životinjama, otvoreni bazen i fudbalski teren. Bavimo se rekreativnim nastavama i sportskim pripremama.

Pogledaj detalje

Holiday Home Ella

Mokra Gora

Holiday Home Ella je autenticna planinska kuća na Tari i jedinstvena u Mokroj Gori! Naša planinska kuća pretežno je opremljena drvenim nameštajem, ručne izrade.

Pogledaj detalje

Kanjon Uvac

Sjenica

Smeštaj Kanjon Uvac se nalazi neposredno uz kanjon Uvca, u selu Družiniće.

Pogledaj detalje
Kuća na dan Fruška Gora

Kuća na dan Fruška Gora

Sremska Mitrovica

Vikendica se nalazi na samo kilometar od manastira Bešenovo, a u blizini su i manastiri Mala Remeta i Jazak.

Pogledaj detalje

Kuća Resavski kraj na dlanu

Despotovac

Smeštaj Resavski kraj na dlanu je zapravo kuća smeštena u prirodi, površine 130 m2, na placu od 3 hektara i na oko 700 m n.v.

Pogledaj detalje

Kuća Vilimonovića

Rudno

Kuća Vilimonovića nalazi se u selu Rudno (1100 m.n.v.), na severnim obroncima planine Golija, u okviru Parka prirode Golija. Kompletno opremljena kuća u seoskom ambijentu planinskog sela pruža mogućnost za uživanje u prirodi Golije tokom cele godine.

Pogledaj detalje

Kuća za odmor Krinica

Nova Varoš

Ova lepa, novoizgrađena kuća za odmor "Krinica", nalazi se na planini Zlatar, jednoj od najlepših planina Srbije. Visoki četinari još uvek čuvaju ovo bogatstvo prirode od preteranog uticaja čoveka.

Pogledaj detalje

Majkina Duša

Kamena Gora

Etno domaćinstvo Majkina duša se nalazi na Kamenoj Gori, u zaseoku Šainov Kraj, na samoj granici sa Crnom Gorom.

Pogledaj detalje

Motel Lepo Mesto

Despotovac

Smeštaj Lepo Mesto se nalazi na idealnoj lokaciji na Lisinama, kod samog skretanja za vodopad Veliki buk. U našem potpuno novom objektu nudimo osam smeštajnih jedinica sa 24 kreveta, koji našim gostima prižaju ugođaj sasvim konforne atmosfere.

Pogledaj detalje

Nirvana bre

Užice

Smeštaj Nirvana bre nalazi se u selu Drežnik, na 12 km od Sevojna, na 10 km od Zlakuse i Terzića avlije i na 20 km od Zlatibora. Gostima su na raspolaganju dve kuće sa svim neophodnim sadržajem za ugodan boravak.

Pogledaj detalje

Planinska kuća Zvuk Tišine

Beočin

Na samom ulazu u Nacionalni park Fruška gora, u neposrednoj blizini Beočinskog manastira, nalazi se planinska kuća za odmor “Zvuk Tišine“. Na placu od oko 2000m2, kroz koji protiče “Ljuti” potok, smeštena je oaza mira za sve ljude kojima je potreban beg iz gradske vreve i gužve u okrilje prirode i tišine!

Pogledaj detalje

Privatan smeštaj Velić

Donji Milanovac

Privatan smeštaj Velić je udaljen 1 km od Donjeg Milanovca i poseduje ukupno 9 soba, od kojih su četiri dvokrevetne, četiri trokrevetne i jedna soba sa 6 ležajeva.

Pogledaj detalje

Rajački Vajat

Ljig

Rajački Vajat se nalazi na Rajcu, na 650 m nadmorske visine, i nudi smeštaj na prelepom mestu sa predivnim pogledom, idealan za odmor na čistiom vazduhu i netaknutnoj prirodi.

Pogledaj detalje

Rajski Konaci

Leušići

Etno selo Rajski Konaci, okruženo brdima prekrivenim gustom šumom i bistrim potocima, pružiće vam idealan odmor u prelepoj prirodi Šumadije. Naša oaza prirode udaljena je samo 2 sata od Beograda i 30 min od Gornjeg Milanovca i Čačka.

Pogledaj detalje

Restoran i smeštaj Vuk

Tršić

U samom centru etno kompleksa Tršić, pored rečice Žeravije, nalazi se i naš smeštaj i restoran "Vuk".

Pogledaj detalje