Pretraga


Filteri


Apartman Panjica

Arilje

Apartman Panjica se nalazi u selu Dobrače, udaljen oko 12 km od Arilja i 15 km od Ivanjice.

Pogledaj detalje
LA Magaza

Apartmani Banja Vrujci “LA Magaza”

Banja Vrujci

Smeštaj je udaljen od centra oko 500 m, od hotelskih otvornih bazena i zatvorenog bazena oko 600m.

Pogledaj detalje

Apartmani Brane

Vrdnik

Pravo je vreme da rezervišete odmor u srcu Fruške Gore, a Apartmani Brane u Vrdniku su idealan izbor za Vaš odmor. Naši gosti mogu posetiti Etno selo Vrdnička Kula i uživati u degustaciji vina u obližnjim vinarijama. Smeštajana jedinica se nalazi 20 km od Novog Sada i 60 km od Beograda.

Pogledaj detalje

Apartmani Odmor na Drini

Vrhpolje

Apartmani se nalaze na samoj obali reke Drine, u mestu Vrhpolje, u blizini Ljubovije.

Pogledaj detalje

Apartmani Sunce

Lopatnica

Apartmani Sunce se nalaze u selu Lopatnica na 20km od Kraljeva, u okviru naselja “Biser Lopatnice”. Naselje je smešteno između manastira Žiča i Studenica i na samo par kilometara od srednjovekovne tvrđave Maglič.

Pogledaj detalje

Apartment Sarganska Osmica

Mokra Gora

Apartman Sarganska Osmica nalazi se na železničkoj stanici Šargan Vitasi i nudi prelepo mesto za porodični odmor, sa pogledom na čuveni voz Ćiru.

Pogledaj detalje

Aphrodite Hills

Crni Vrh

Apartmani Aphrodite Hills nalaze se na Staroj Planini, u mestu Crni Vrh, i od Ski staze Konjarnik su udaljeni 5 km a od gondole i Hotela Stara Planina 10 km.

Pogledaj detalje

Avala House

Beograd

Avala House se nalazi na predivnoj,u prirodi ušuškanoj, a opet vrlo lako dostupnoj lokaciji. U samoj okolini se nalazi nekoliko interesantnih pešačkih staza, u prirodi sakriveno malo jezero Karagača a tu je naravno i planina Avala sa svim svojim sadržajima. Do kuće se brzo i lako dolazi na dva načina, starim Avalskim putem ili autoputem (od isključenja kod RK IKEA imate 10 minuta vožnje).

Pogledaj detalje
Brvnara Murtenica u snegu

Brvnara Murtenica

Nova Varoš

Brvnara Murtenica se nalazi u mestu Negbina, na pola puta između Zlatibora i Zlatara, na oko 20 km udaljenosti od dva pomenuta turistička centra. Smeštaj se nalazi u podnožju planine Murtenice, na periferiji zaseoka Perišići. Smeštena u nesvakidašnjem šumskom miru, okružena stogodišnjim crnim borovima. Ambijent je idealan za odmor bez buke i gužve.

Pogledaj detalje

Brvnara Orlovo Gnezdo

Rudno

Brvnara Orlovo Gnezdo nalazi se na Goliji, na 1200 m.n.v, i ukopana u stenu dominira svojim položajem i atraktivnim jedinstvenim izgledom.

Pogledaj detalje

Brvnara Vukovine

Nova Varoš

Brvnara Vukovine nalazi se na odličnoj lokaciji u srcu Zlatara, okruzena netaknutom prirodom i prelepim zlatarskim smrčama.

Pogledaj detalje
Domaćinstvo Melović

Domaćinstvo Melović

Zlatibor

Domaćinstvo Melović nalazi se u selu Rožanstvu, na obroncima planine Zlatibor. Zlatibor je planina poznata kao blagotvorna za malokrvne osobe i one sa oboljenjima stitaste žlezde. Rožanstvo je od centra Zlatibora udaljeno 17 km.

Pogledaj detalje
Domaćinstvo Obradović

Domaćinstvo Obradović

Gornje Leskovice

Apartmanski smeštaj u Vajatu, daleko od grada i gradske vreve. Dolazi se makadamskim putem i nalazi na oko 2 km kada se skrene sa glavnog puta Valјevo - Užice te samim tim i malo teže pristupačno mesto.

Pogledaj detalje

Drinska Trešnjica

Gornja Trešnjica

Apartman Drinska Trešnjica se nalazi u Gornjoj Trešnjici, na samoj obali Drine. Kuća je predviđena za komforan boravak za 7 osoba i idealna je za porodicu sa decom, parove ili celo društvo.

Pogledaj detalje

Durungara Jović

Petrovac na Mlavi

Smestaj Durungara Jović se nalazi u selu Bistrica, u blizini Banje Ždrelo i Homoljskih planina.

Pogledaj detalje

Etno selo Milanović

Kuršumlija

Ako vam je potreban odmor od posla, gradske buke i ljudi, mir i samoća, Etno selo Milanović je idealno za vas i vašu porodicu.

Pogledaj detalje

Etno selo Stara planina

Kalna

Etno selo Stara planina nalazi se u podnožju Stare planine, okruženo prelepom prirodom, u mestu Kalna. Ljubazno osoblje uz prijatan ambijent nudi domaću hranu i nezaboravan provod, ali i sklonište od stresa i životnog tempa koji je civilizacija donela u urbane sredine.

Pogledaj detalje

Etno-Cabana

Martonoš

Pansion Etno-Cabana se nalazi na Severu Bačke, u malom selu pored reke Tise. Gostima su na raspolaganju dvokrevetna i trokrevetna soba, nameštene u autentičnom stilu seoskog ambijenta. Pansion Etno-Cabana osim smeštaja nudi mogućnost prikaza života nekadašnjeg sela preko nameštaja, alata i pribora, koji su bili svakodnevno korišteni.

Pogledaj detalje

Fruškogorski konak Plavšić

Sremska Kamenica

Fruškogorski konaci Plavšić se nalaze na dobroj lokaciji u Ledincima, nadomak Nacionalnog Parka Fruška Gora. U blizini je Ledinačko jezero, gde pravi ljubitelji prirode mogu da uživaju.

Pogledaj detalje
Gostiljska Vrela

Gostiljska vrela

Zlatibor

Konačište i restoran Gostiljska vrela se nalaze u selu Gostilje 20 km od centra Zlatibora. U sklopu Gostiljskih vrela je zatvorena sala, ribnjak, zoo vrt sa domaćim životinjama, otvoreni bazen i fudbalski teren. Bavimo se rekreativnim nastavama i sportskim pripremama.

Pogledaj detalje

Holiday Home Ella

Mokra Gora

Holiday Home Ella je autenticna planinska kuća na Tari i jedinstvena u Mokroj Gori! Naša planinska kuća pretežno je opremljena drvenim nameštajem, ručne izrade.

Pogledaj detalje

Hunting House Turija

Turija

Hunting House Turija je autentičan i elegantan hotel sa nacionalnom kuhinjom u samom srcu Vojvodine! Biće nam drago da Vas ugostimo!

Pogledaj detalje

Kanjon Uvac

Sjenica

Smeštaj Kanjon Uvac se nalazi neposredno uz kanjon Uvca, u selu Družiniće.

Pogledaj detalje

Konaci Gradina

Zaovine

Konaci Gradina se nalaze u samom srcu Tare, u selu Zaovine, smešteni između dva jezera, na 900 m nadmorske visine.

Pogledaj detalje

Konaci Nikola

Mionica

Nalazimo se preko puta samih hotelskih bazena i centralnog platoa u Banji Vrujci.

Pogledaj detalje