Pretraga


Filteri


Motel Lepo Mesto

Despotovac

Smeštaj Lepo Mesto se nalazi na idealnoj lokaciji na Lisinama, kod samog skretanja za vodopad Veliki buk. U našem potpuno novom objektu nudimo osam smeštajnih jedinica sa 24 kreveta, koji našim gostima prižaju ugođaj sasvim konforne atmosfere.

Pogledaj detalje

San Marko

Svilajnac

San Marko Motel nalazi se u Svilajncu i raspolaže sa deset dvokrevetnih soba, svaka sa po dva ležaja. Takođe, svaka soba ima kupatilo, televizor i bežični internet.

Pogledaj detalje

Etno Hotel Balašević Rtanj

Mirovo

Etno centar Balašević nalazi se u podnožju planine Rtanj, u naselju Mirovo, i u okviru svog kompleksa nudi udoban smeštaj sa svim neophodnim sadržajima za odmor i uživanje u prirodi.

Pogledaj detalje

Motel Žitište Meat Trade

Žitište

Motel se nalazi u centru Žitišta i nudi smeštaj u 32 sobe koje su komforne i potpuno opremljene za duži ili kraći boravak.

Pogledaj detalje

Etno Dvorac Aqua

Paraćin

Daleko od gradske vreve i užurbanog života, a ipak blizu magistralnog puta i saobračajnica lako možete stići do ove odrednice. Motel " Etno Dvorac Aqua " je izgradjen sa površinom od 2.500 m2 na lokaciji od 4,500 m2 i jedan je od rethih objekata u ovom delu Srbije koji je izgradjen u etno stilu tradicionalne srpske baštine.

Pogledaj detalje

Nacionalna kuća Tammy

Platičevo

Objekat Motel Konak Tammy smešten je u Platičevu, na magistralnom putu Novi Sad - Ruma - Šabac, i poseduje restoran, bar i vrt.

Pogledaj detalje