Motel Lepo Mesto

Smeštaj Lepo Mesto se nalazi na idealnoj lokaciji na Lisinama, kod samog skretanja za vodopad Veliki buk. U našem potpuno novom objektu nudimo osam smeštajnih jedinica sa 24 kreveta, koji našim gostima prižaju ugođaj sasvim konforne atmosfere.

 

 

Sve sobe sadrže besplatan WIFI, TV sa satelitskim kanalima i moderno kupatilo sa tuš kabinom, fenom i besplatnim toaletnim priborom. Možete da odaberete sobu prema boji ili pogledu.

Smeštaj je na bazi noćenja, noćenja sa doručkom, polupansiona ili punog pansiona. Gostima su na raspolaganju doručak i obroci koji se služe u lobiju ili na terasi u letnjem periodu. Takođe, naši gosti mogu da koriste aperitiv bar i kafe restoran na terasi.

Restoran se sastoji iz dva dela: unutrašnjeg, kapaciteta 20 mesta i terase kapaciteta 50 mesta. Sve namirnice od kojih se spremaju jela uzgajamo sami ili dobavljamo od renomiranih proizvođača iz okoline. Pre jela možete da probate neku od ljutih rakija iz podruma „Stojanović“ koje se pripremaju isključivo od čistog odabranog voća.

Za grupne posete jelovnik možemo da prilagodimo po želji.

Za one koji žele da istraže i upoznate netaknutu prirodu Resavskog okruga i Lisina tu su atraktivne turističke ture (Dzip ture) koje će Vaš odmor učiniti jednistvenim i nezaboravnim.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: