Pretraga


Filteri


Apartmani Lukijan – Kuća za odmor

Vrdnik

Apartman Lukijan – Kuća za odmor, nalazi se u samom centru Banje Vrdnik u neposrednoj blizini centralnog parka, banjskog kompleksa i manastira Ravanica. Kuća se cela izdaje.

Pogledaj detalje

Apartmani Seoce – Kuća za odmor

Vrdnik

Apartmani Seoce - Kuća za odmor, nalaze se u Banji Vrdnik, na samom obronku NP Fruška Gora. Kuća se cela izdaje.

Pogledaj detalje
Brvnara Murtenica u snegu

Brvnara Murtenica

Nova Varoš

Brvnara Murtenica se nalazi u mestu Negbina, na pola puta između Zlatibora i Zlatara, na oko 20 km udaljenosti od dva pomenuta turistička centra. Smeštaj se nalazi u podnožju planine Murtenice, na periferiji zaseoka Perišići. Smeštena u nesvakidašnjem šumskom miru, okružena stogodišnjim crnim borovima. Ambijent je idealan za odmor bez buke i gužve.

Pogledaj detalje

Brvnara Orlovo Gnezdo

Rudno

Brvnara Orlovo Gnezdo nalazi se na Goliji, na 1200 m.n.v, i ukopana u stenu dominira svojim položajem i atraktivnim jedinstvenim izgledom.

Pogledaj detalje

Brvnara Vukovine

Nova Varoš

Brvnara Vukovine nalazi se na odličnoj lokaciji u srcu Zlatara, okruzena netaknutom prirodom i prelepim zlatarskim smrčama.

Pogledaj detalje
Domaćinstvo Melović

Domaćinstvo Melović

Zlatibor

Domaćinstvo Melović nalazi se u selu Rožanstvu, na obroncima planine Zlatibor. Zlatibor je planina poznata kao blagotvorna za malokrvne osobe i one sa oboljenjima stitaste žlezde. Rožanstvo je od centra Zlatibora udaljeno 17 km.

Pogledaj detalje
Domaćinstvo Obradović

Domaćinstvo Obradović

Gornje Leskovice

Apartmanski smeštaj u Vajatu, daleko od grada i gradske vreve. Dolazi se makadamskim putem i nalazi na oko 2 km kada se skrene sa glavnog puta Valјevo - Užice te samim tim i malo teže pristupačno mesto.

Pogledaj detalje

Domaćinstvo Taorska vrela – Jovanović

Taor

Seosko turisticko domacinstvo “Taorska vrela-Jovanovic” nalazi se u Donjem Taoru, blizu planine Povlen, na 30 km od Valjeva.

Pogledaj detalje
Drina Vajati Savić

Drina Vajati Savić

Ljubovija

Drina Vajati Savić se nalaze oko 65km od grada Valjeva i 3km od centra Ljubovije. Posedujemo 3 objekta uz samu reku Drinu, gde ćete zasigurno imati mir i tišinu za pravi odmor.

Pogledaj detalje

Drinska Trešnjica

Gornja Trešnjica

Apartman Drinska Trešnjica se nalazi u Gornjoj Trešnjici, na samoj obali Drine. Kuća je predviđena za komforan boravak za 7 osoba i idealna je za porodicu sa decom, parove ili celo društvo.

Pogledaj detalje

Etno selo Milanović

Kuršumlija

Ako vam je potreban odmor od posla, gradske buke i ljudi, mir i samoća, Etno selo Milanović je idealno za vas i vašu porodicu.

Pogledaj detalje

Etno selo Stara planina

Kalna

Etno selo Stara planina nalazi se u podnožju Stare planine, okruženo prelepom prirodom, u mestu Kalna. Ljubazno osoblje uz prijatan ambijent nudi domaću hranu i nezaboravan provod, ali i sklonište od stresa i životnog tempa koji je civilizacija donela u urbane sredine.

Pogledaj detalje

Hill Pool Vila – Trešnja

Beograd

Na samo 25 minuta vožnje od trga Slavije nalazi se ova divna prirodna oaza. Do nas se stiže lako bilo da idete autoputem (isključenje kod RK Ikea) ili starim Avalskim putem.

Pogledaj detalje

Holiday Home Ella

Mokra Gora

Holiday Home Ella je autenticna planinska kuća na Tari i jedinstvena u Mokroj Gori! Naša planinska kuća pretežno je opremljena drvenim nameštajem, ručne izrade.

Pogledaj detalje

Kanjon Uvac

Sjenica

Smeštaj Kanjon Uvac se nalazi neposredno uz kanjon Uvca, u selu Družiniće.

Pogledaj detalje

Klub Krstašice

Irig

Klub Krstašice se nalazi na Fruškoj gori i nudi smeštaj u luksuznoj vili sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom i teniskim terenom.

Pogledaj detalje
Kuća na dan Fruška Gora

Kuća na dan Fruška Gora

Sremska Mitrovica

Vikendica se nalazi na samo kilometar od manastira Bešenovo, a u blizini su i manastiri Mala Remeta i Jazak.

Pogledaj detalje

Kuća Resavski kraj na dlanu

Despotovac

Smeštaj Resavski kraj na dlanu je zapravo kuća smeštena u prirodi, površine 130 m2, na placu od 3 hektara i na oko 700 m n.v.

Pogledaj detalje

Kuća Vilimonovića

Rudno

Kuća Vilimonovića nalazi se u selu Rudno (1100 m.n.v.), na severnim obroncima planine Golija, u okviru Parka prirode Golija. Kompletno opremljena kuća u seoskom ambijentu planinskog sela pruža mogućnost za uživanje u prirodi Golije tokom cele godine.

Pogledaj detalje

Kuća za odmor Krinica

Nova Varoš

Ova lepa, novoizgrađena kuća za odmor "Krinica", nalazi se na planini Zlatar, jednoj od najlepših planina Srbije. Visoki četinari još uvek čuvaju ovo bogatstvo prirode od preteranog uticaja čoveka.

Pogledaj detalje

Kuća za uživanje

Valjevo

Prelepa kuća sa romantičnom terasom u mirnom delu sela Lukavac, na 10 km od centra Valjeva i 10 km auto puta Miloš Veliki.

Pogledaj detalje

Lake House

Perućac

Kada vam je potrebana pauza od grada, postoji nesto smirujuće u tom jezeru, sto nijedna plaža ili šuma ne mogu da ponude- možda je ta rajska kombinacija jezerske vode i šumsih mirsa savršen izbor za vas.

Pogledaj detalje

Majkina Duša

Kamena Gora

Etno domaćinstvo Majkina duša se nalazi na Kamenoj Gori, u zaseoku Šainov Kraj, na samoj granici sa Crnom Gorom.

Pogledaj detalje

Nirvana bre

Užice

Smeštaj Nirvana bre nalazi se u selu Drežnik, na 12 km od Sevojna, na 10 km od Zlakuse i Terzića avlije i na 20 km od Zlatibora. Gostima su na raspolaganju dve kuće sa svim neophodnim sadržajem za ugodan boravak.

Pogledaj detalje

Planinska kuća Zvuk Tišine

Beočin

Na samom ulazu u Nacionalni park Fruška gora, u neposrednoj blizini Beočinskog manastira, nalazi se planinska kuća za odmor “Zvuk Tišine“. Na placu od oko 2000m2, kroz koji protiče “Ljuti” potok, smeštena je oaza mira za sve ljude kojima je potreban beg iz gradske vreve i gužve u okrilje prirode i tišine!

Pogledaj detalje