Pretraga


Filteri


Ada House – Vikendica za uživanje

Beograd

Ada House je dugo planiran i sa ljubavlju osmišljen projekat namenjen svima koji žele beg iz grada i odmor i uživanje u prirodi, a da za to ne moraju da putuju daleko. Naša lokacija je idealna jer se nalazimo pored Ade Ciganlije, na samo 15 minuta vožnje iz grada.

Pogledaj detalje

Apartman Panjica

Arilje

Apartman Panjica se nalazi u selu Dobrače, udaljen oko 12 km od Arilja i 15 km od Ivanjice.

Pogledaj detalje
LA Magaza

Apartmani Banja Vrujci “LA Magaza”

Banja Vrujci

Smeštaj je udaljen od centra oko 500 m, od hotelskih otvornih bazena i zatvorenog bazena oko 600m.

Pogledaj detalje

Apartmani Lukijan – Kuća za odmor

Vrdnik

Apartman Lukijan – Kuća za odmor, nalazi se u samom centru Banje Vrdnik u neposrednoj blizini centralnog parka, banjskog kompleksa i manastira Ravanica. Kuća se cela izdaje.

Pogledaj detalje

Apartmani Odmor na Drini

Vrhpolje

Apartmani se nalaze na samoj obali reke Drine, u mestu Vrhpolje, u blizini Ljubovije.

Pogledaj detalje

Apartmani Seoce – Kuća za odmor

Vrdnik

Apartmani Seoce - Kuća za odmor, nalaze se u Banji Vrdnik, na samom obronku NP Fruška Gora. Kuća se cela izdaje.

Pogledaj detalje

Apartment Sarganska Osmica

Mokra Gora

Apartman Sarganska Osmica nalazi se na železničkoj stanici Šargan Vitasi i nudi prelepo mesto za porodični odmor, sa pogledom na čuveni voz Ćiru.

Pogledaj detalje

Avala House

Beograd

Avala House se nalazi na predivnoj,u prirodi ušuškanoj, a opet vrlo lako dostupnoj lokaciji. U samoj okolini se nalazi nekoliko interesantnih pešačkih staza, u prirodi sakriveno malo jezero Karagača a tu je naravno i planina Avala sa svim svojim sadržajima. Do kuće se brzo i lako dolazi na dva načina, starim Avalskim putem ili autoputem (od isključenja kod RK IKEA imate 10 minuta vožnje).

Pogledaj detalje
Brvnara Murtenica u snegu

Brvnara Murtenica

Nova Varoš

Brvnara Murtenica se nalazi u mestu Negbina, na pola puta između Zlatibora i Zlatara, na oko 20 km udaljenosti od dva pomenuta turistička centra. Smeštaj se nalazi u podnožju planine Murtenice, na periferiji zaseoka Perišići. Smeštena u nesvakidašnjem šumskom miru, okružena stogodišnjim crnim borovima. Ambijent je idealan za odmor bez buke i gužve.

Pogledaj detalje

Brvnara Orlovo Gnezdo

Rudno

Brvnara Orlovo Gnezdo nalazi se na Goliji, na 1200 m.n.v, i ukopana u stenu dominira svojim položajem i atraktivnim jedinstvenim izgledom.

Pogledaj detalje

Brvnara Vukovine

Nova Varoš

Brvnara Vukovine nalazi se na odličnoj lokaciji u srcu Zlatara, okruzena netaknutom prirodom i prelepim zlatarskim smrčama.

Pogledaj detalje
Domaćinstvo Melović

Domaćinstvo Melović

Zlatibor

Domaćinstvo Melović nalazi se u selu Rožanstvu, na obroncima planine Zlatibor. Zlatibor je planina poznata kao blagotvorna za malokrvne osobe i one sa oboljenjima stitaste žlezde. Rožanstvo je od centra Zlatibora udaljeno 17 km.

Pogledaj detalje
Domaćinstvo Obradović

Domaćinstvo Obradović

Gornje Leskovice

Apartmanski smeštaj u Vajatu, daleko od grada i gradske vreve. Dolazi se makadamskim putem i nalazi na oko 2 km kada se skrene sa glavnog puta Valјevo - Užice te samim tim i malo teže pristupačno mesto.

Pogledaj detalje

Domaćinstvo Taorska vrela – Jovanović

Taor

Seosko turisticko domacinstvo “Taorska vrela-Jovanovic” nalazi se u Donjem Taoru, blizu planine Povlen, na 30 km od Valjeva.

Pogledaj detalje
Drina Vajati Savić

Drina Vajati Savić

Ljubovija

Drina Vajati Savić se nalaze oko 65km od grada Valjeva i 3km od centra Ljubovije. Posedujemo 3 objekta uz samu reku Drinu, gde ćete zasigurno imati mir i tišinu za pravi odmor.

Pogledaj detalje

Drinska Trešnjica

Gornja Trešnjica

Apartman Drinska Trešnjica se nalazi u Gornjoj Trešnjici, na samoj obali Drine. Kuća je predviđena za komforan boravak za 7 osoba i idealna je za porodicu sa decom, parove ili celo društvo.

Pogledaj detalje

Durungara Jović

Petrovac na Mlavi

Smestaj Durungara Jović se nalazi u selu Bistrica, u blizini Banje Ždrelo i Homoljskih planina.

Pogledaj detalje

Etno selo Milanović

Kuršumlija

Ako vam je potreban odmor od posla, gradske buke i ljudi, mir i samoća, Etno selo Milanović je idealno za vas i vašu porodicu.

Pogledaj detalje

Etno selo Stara planina

Kalna

Etno selo Stara planina nalazi se u podnožju Stare planine, okruženo prelepom prirodom, u mestu Kalna. Ljubazno osoblje uz prijatan ambijent nudi domaću hranu i nezaboravan provod, ali i sklonište od stresa i životnog tempa koji je civilizacija donela u urbane sredine.

Pogledaj detalje

Fruškogorski konak Plavšić

Sremska Kamenica

Fruškogorski konaci Plavšić se nalaze na dobroj lokaciji u Ledincima, nadomak Nacionalnog Parka Fruška Gora. U blizini je Ledinačko jezero, gde pravi ljubitelji prirode mogu da uživaju.

Pogledaj detalje

Hill Pool Vila – Trešnja

Beograd

Na samo 25 minuta vožnje od trga Slavije nalazi se ova divna prirodna oaza. Do nas se stiže lako bilo da idete autoputem (isključenje kod RK Ikea) ili starim Avalskim putem.

Pogledaj detalje

Holiday Home Ella

Mokra Gora

Holiday Home Ella je autenticna planinska kuća na Tari i jedinstvena u Mokroj Gori! Naša planinska kuća pretežno je opremljena drvenim nameštajem, ručne izrade.

Pogledaj detalje
Jezerski Konaci Perucac

Jezerski Konaci Perućac

Bajina Bašta

Vikendica se nalazi iznad jezera Perućac, sa prelepim pogledom na jezero. Udaljeno od gužve, idealno za odmor i uživanje.

Pogledaj detalje

Kanjon Uvac

Sjenica

Smeštaj Kanjon Uvac se nalazi neposredno uz kanjon Uvca, u selu Družiniće.

Pogledaj detalje

Klub Krstašice

Irig

Klub Krstašice se nalazi na Fruškoj gori i nudi smeštaj u luksuznoj vili sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom i teniskim terenom.

Pogledaj detalje