Avala House

Avala House se nalazi na predivnoj,u prirodi ušuškanoj, a opet vrlo lako dostupnoj lokaciji. U samoj okolini se nalazi nekoliko interesantnih pešačkih staza, u prirodi sakriveno malo jezero Karagača a tu je naravno i planina Avala sa svim svojim sadržajima. Do kuće se brzo i lako dolazi na dva načina, starim Avalskim putem ili autoputem (od isključenja kod RK IKEA imate 10 minuta vožnje).

 

 

Prvi utisak na goste ostavlja prilično veliko, puno zelenila, dvorište oko kuće sa nekoliko sadržaja za vaše uživanje i razonodu kao što su travnati fudbalski teren (uveče potpuno osvetljen), drvena dečija igraonica, zidani roštilj, stolovi i stolice, ljuljaške, ležaljke, tuš itd.

Unutrašnjost je vrlo komforna u prizemlju se nalazi dosta velika dnevna soba sa kuhinjom i kupatilo. Na spratu su tri spavaće sobe i jedan foaje sa garniturom za sedenje. Jedna spavaća soba ima dva kreveta sa mogućnošću izvlačenja dodatnog ležaja, što čini ukupno 4 spavaćih mesta. Druga spavaća soba ima veliki francuski ležaj za dve osobe, dok u trećoj spavaćoj sobi ima jedan francuski ležaj za dve osobe i manji krevet za dete. Ukupno može prenoćiti 8 odraslih osoba + jedno ili dva deteta. Kvadratura objekta je 150m2.

Kuhinja je kompletno opremljena, čaše, tanjiri, escajg za preko 20 osoba. Na raspolaganju gostima je i stabilan Wi-Fi signal, kablovska TV kao i Bluetooth zvučnik.

Do objekta je moguće doći i gradskim prevozom linijom 403, od GSP stanice do kuće ima 1km ili 15 minuta hoda.

Avala House je Pet Friendly.

Takođe, gostima je na raspolaganju parking za više vozila.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: