Pretraga


Filteri


Atrijum Hostel

Atrijum Hostel

Kladovo

Atrijum Hostel nalazi se u Kladovu, na oko 10km od Nacionalnog parka Đerdap. Ugostiteljstvom se bavimo više od 18 godina, a sada smo delatnost prošiliri i na usluge smeštaja, izdavanje soba i apartmana u Kladovu.

Pogledaj detalje

Hostel Aurora

Požarevac

Hostel Aurora je smešten u samom centru Požarevca, kod kružnog toka na Bulevaru.

Pogledaj detalje

Hostel Grof

Mrčajevci

Hostel Grof se nalazi u Mrčajevcima na samoj Ibarskoj magistrali, na raskrsnici puteva Čačak-Kraljevo-Kragujevac (preko puta NIS-ove benzinske pumpe)

Pogledaj detalje

Hostel M

Beograd

Hostel M nalazi se u centru Beograda, u potpuno novom i adaptiranom ruhu, uz najpovoljnije cene. Izuzetna lokacija savršena je za sve pojedince ili grupe koji posećuju Beograd.

Pogledaj detalje

Sweet-Hostel

Niš

Sweet-Hostel Niš nalazi se u centru grada, na pet minuta hoda od gradskog trga. Hostel raspolaže sa ukupno 11 ležajeva, koji su raspoređeni u sobe sa 2, 3 ili 4 kreveta.

Pogledaj detalje

Hostel Barone

Subotica

Hostel Barone, smešten je u užem centru Subotice ulica Matije Gupca 2. Hostel se nalazi na ruti autobuske linije br.6 koja vodi do Palićkog jezera koje je udaljeno oko 8km od hostela.

Pogledaj detalje

Hostel Centar

Novi Sad

Smeštaj Centar se nalazi u Novom Sadu. Gostima se na raspolaganju nalazi šest soba i jedan apartman koji su opremljeni različitim brojem kreveta. Sobe su prijatnog enterijera, moderno dizajnirane i uredne. Objekat može da primi do 30 osoba.

Pogledaj detalje

Hostel Day Off

Aleksinac

Objekat Hostel Day Off se nalazi u Aleksincu, na 46 km oko od Niške Banje.

Pogledaj detalje

Hostel Centrum

Čačak

Hostel Centrum nalazi se u Čačku, u samom centru grada, tako da su Vam dostupni raznovrsni sadržaji i omogućena brza komunikacija ka svim bitnijim pravcima i destinacijama.

Pogledaj detalje

Casa De La Montana

Zlatibor

Hostel Casa De La Montana smešten u centru Zlatibora pruža Vam jedinstvenu avanturu.

Pogledaj detalje