Atrijum Hostel

Atrijum Hostel nalazi se u Kladovu, na oko 10km od Nacionalnog parka Đerdap. Ugostiteljstvom se bavimo više od 18 godina, a sada smo delatnost prošiliri i na usluge smeštaja, izdavanje soba i apartmana u Kladovu.

 

 

Posebno izdvojen i novootvoren deo našeg smeštajnog objekta Atrijum Apartments, koncipiran je po principu hostela.

Osmišljen je tako da pruži sve ono što je gostima potrebno, ali po izuzetno pristupačnim cenama. Koncept je baziran na činjenici da imate apsolutnu privatnost u svojoj sobi (nema mešanja gostiju), bilo da ste sami ili Vas je više.

Sobe su pažljivo opremljene kvalitetnim nameštajem i klimatizovane su. Kako bi sa svakog ležaja bilo moguće gledanje kablovskih TV kanala, u trenucima odmora, svaka soba je opremljena sa dva TV uređaja.

Kuhinja i trpezarija su opremljene za brzu pripremu hrane i toplih napitaka. Na raspolaganju je i zastakljena terasa.

Hostel poseduje zajednički sanitarni čvor, sa podnim grejanjem, dve tuš kabine, kao i dva toaleta sa umivaonicima. Šamponi i gelovi za tuširanje, čisti peškiri i posteljine, su naša briga.

Zajedničke prostorije omogućavaju da na pristojan način zadovoljite sve svoje potrebe. Konstantno se greju, odnosno klimatizuju, u zavisnosti od potreba. Usluge recepcije su dostupne tokom celog dana.

 

Lokacija:

Mesto: Destinacije: