Etno selo Stara planina

Etno selo Stara planina nalazi se u podnožju Stare planine, okruženo prelepom prirodom, u mestu Kalna. Ljubazno osoblje uz prijatan ambijent nudi domaću hranu i nezaboravan provod, ali i sklonište od stresa i životnog tempa koji je civilizacija donela u urbane sredine.

 

 

Ako tražite udoban i povoljan smeštaj u tihom, mirnom i autentičnom ambijentu, konak etno sela Stara planina predstavlja idealan izbor za Vas!

Konaci za smeštaj u kompleksu etno sela Stara planina, pored ostalog, nude i veličanstven pogled na velelepne vrhove Stare planine. Smeštaj u etno selu Stara planina udaljen je tek nekoliko minuta vožnje od samog ski centra. U sastavu našeg turističkog kompleksa etno sela Stara planina, pored etno muzeja i restorana, nalaze se i sobe svih kapaciteta.

Smeštaj u prijatnom i autentičnom ambijentu etno sela Stara planina nudi svetle, praktične i prijatne sobe sa centralnim grejanjem i toplom vodom, predivnu baštu, kao i praking mesto. Etno selo Stara planina u ponudi ima sobe različitih kapaciteta, te predstavlja idealnu opciju za individualni, romantični ili porodični odmor. U ponudi je 80 ležajeva, pri čemu je u toku proširenje kapaciteta.

Naš smestaj rasolaže i sa dva restorana, za pansionske obroke kapaciteta 50 osoba sa muzikom akustične gitare , i veliki za organizovanje vecera, ručkova sa živom muzikom za 80 osoba.

Takođe, našim gostima organizujemo i preporučujemo obilaske prelepih mesta Stare planine.

 

Lokacija:

Mesto: Destinacije: