Brvnara Orlovo Gnezdo

Brvnara Orlovo Gnezdo nalazi se na Goliji, na 1200 m.n.v, i ukopana u stenu dominira svojim položajem i atraktivnim jedinstvenim izgledom.

 

 

Pored atraktivnog izgleda i lokacije, Brvnara Orlovo Gnezdo poseduje sve udobnosti i visok komfor koji su neophodni za udoban odmor.
Gostima su na raspolaganju:

  1. Velika dnevna soba sa kaminom koja sadrži: veliki LCD TV, lako rasklopivi trosed koji je pretvara u ležaj za dvoje, veliki sto za ručavanje i dnevne aktivnosti;
  2. Terasa u staklu koja gostima pruza ugodjaj kao da su negde daleko u prirodi, a ima sve ugosnosti doma i sadrži: LCD TV, sto, dve garniture za sedenje i radio;
  3. Mini kuhinja sa sudoperom koja sadrži: rešo sa dve ringle, frižider, čajna kuhinja sa pratećim sadržajem;
  4. Opremljeno kupatilo sa grejnim telom na struju;
  5. Potkrovlje se sastoji od tri sobe i sadrži: grejna tela, radni sto, TV, DVD i raspolaže ukupno sa 7 ležajeva kao i prelepom terasom.

Dvorište se sastoji iz više terasa u par različitih nivoa, a svaki nivo je priča za sebe i pogodan za razonud i uživanje gostiju. Na raspolaganju su kamin sa roštiljem, kotlićem, sačom, ležaljke za sunčanje, veliki sto za druženje u hladu bukve…..

Način ishrane je na bazi polupansiona (doručak/večera), a naša domaća hrana servira se u dogovoru sa gostima.

Gostima je na usluzi naš parking, a brvnara raspolaže i internetom.

Kamen, drvo i prirodna stena u spoju sa luksuznim nameštajem pružaju fantastičan doživljaj za sva čula. Sa nekoliko terasa pruža se jedinstven pogled na Kopaonik, Crni vrh, Jankov kamen i nepregledna prostranstva crnogoričnih šuma i cvetnih livada.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: