Brvnara Murtenica

Brvnara Murtenica se nalazi u mestu Negbina, na pola puta između Zlatibora i Zlatara, na oko 20 km udaljenosti od dva pomenuta turistička centra. Smeštaj se nalazi u podnožju planine Murtenice, na periferiji zaseoka Perišići. Smeštena u nesvakidašnjem šumskom miru, okružena stogodišnjim crnim borovima. Ambijent je idealan za odmor bez buke i gužve.

 

 

Pravi je izbor za sve one koji žele istinski spokoj bez nemira modernog života. Zimi je ambijent idealan za sankanje i skijanje, bez instruktora i ski-lifta, onako kako su se nekada zabavljala seoska deca.

Planinska kuća udaljena je svega 1 km od mesta Tavnik, odnosno od magistralnog puta. Tu, na desetak minuta hoda od objekta, nalazi se odlično snabdevena prodavnica prehrambenih proizvoda.

Brvnara se iznajmljuje kao celina. Rapolaže sa dnevnom sobom sa jednim većim krevetom, na kome mogu da spavaju dve osobe, i velikom spavaćom sobom sa tri kreveta standardne veličine.

Takođe, smeštaj poseduje predsoblje, kuhinju i kuptilo. Oko objekta se nalazi više uređenih mesta za sedenje i uživanje.

Na nekoliko stotina metara od brvnare smešteno je jezero, nastalo u bivšem rudniku. Voda u jezeru je čista i u letnjim mesecima idealna za kupanje.

Na 8 km udaljenosti nalazi se Zlatarsko jezero. Sa kratkotrajnom vožnjom stići ćete do kanjona reke Uvac, sa staništem beloglavog supa, a na istom putu je i Manastir Dubnica. U bliskoj okolini nalaze se i drugi verski objekti među kojima i crkve brvnare u Peti i Dobroselici kao i Manastir Mileševa.

Napominjemo da se cena odnosi za iznajmljivanje celog objekta kao i da u našem smeštaju možete platiti i vaučerima za odmor u Srbiji.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: