Etno selo Milanović

Ako vam je potreban odmor od posla, gradske buke i ljudi, mir i samoća, Etno selo Milanović je idealno za vas i vašu porodicu.

 

 

Smeštaj se nalaze na 17km od Kuršumlije, usukan na obroncima Kopaonika, u potpuno mirnom, nezagadjenom i prirodnom mestu.

Na imanju se nalaze 2 odvojene kuće, sa odvojenim dvorištima. Svaka kuća ima 2 sobe, dnevni boravak, kuhinju i kupatilo. Jedna kuća je izgrađena u etno stilu (drvena kuca), a druga u luksuznom stilu. Obe kuće imaju pravo koriscenja bazena koji je na otvorenom, sa prelepim letnjikovcem, pogledom na Kopaonik i ostalu planinsku i nezagadjenu prirodu.

Na imanju takođe postoji gostinska soba u etno stilu površine 50m2, koja moze primiti 30 osoba. U sklopu svih objekta, na raspolaganju vam je i sušnica, pekara, rostilj i pecenjara na el.pogon.

Objekti poseduju garaze za vise vozila.

Nudimo i rentiranje motora- cena po dogovoru. Takođe, mogućnost spremanja hrane uz dogovor pre dolaska! Hranu je moguce servirati pored bazena u letnjikovcu, u gostinskoj sobi ili u svom apartmanu. Deo puta do smeštaja od 8km je nasipani makadam put, u dobrom stanju. Našim gostima nudimo i mogućnost prevoza, uz dogovorenu cenu. Kuršumlija- Igrište – 10e (taxi za 4 osobe)

Mesto za miran ili aktivan odmor kao i za zimski odmor ili lov. U blizini postoje stari šumski putevi koji su idealni za šetnju i uživanje u netaknutoj priordi…

Popusti na duzi boravak i mnoge druge povoljnosti.

 

Lokacija:

Mesto: Destinacije: