Hill Pool Vila – Trešnja

Na samo 25 minuta vožnje od trga Slavije nalazi se ova divna prirodna oaza. Do nas se stiže lako bilo da idete autoputem (isključenje kod RK Ikea) ili starim Avalskim putem.

 

 

Kuća se nalazi na savršenoj poziciji na 400m nadmorske visine, sa koje se pruža neverovatno lep pogled pun zelenila a vidi se i planina Kosmaj. Garantujemo najlepše zalaske sunca a možete ih posmatrati iz velikog bazena koji krasi naše dvorište. Bazen je odlično održavan i uvek perfektno čist. U dvorištu se takođe za vaše uživanje nalazi i zidani roštilj, kotlić, sač, teren za stoni tenis, badminton, teren za košarku a tu je i naš ljupki kutak popularno nazvan Beer Ti i Ja – natkriveni letnjikovac pored bazena gde ćete provesti vaše lepe trenutke.

Kuća se sastoji iz dva nivoa u prvom nivou je dnevna soba, u sklopu koje se nalazi garnitura na razvlačenje u kojoj mogu spavati dve osobe, kupatilo, kompletno opremljena kuhinja. Na drugom nivou se nalaze dve spavaće sobe i foaje, u jednoj spavačoj sobi se nalazi francuski ležaj i iz nje se pruža predivan pogled na bazen, šumovite predele i Kosmaj. U drugoj sobi se nalaze dva single ležaja. U foajeu se nalazi garnitura na razvlačenje koja se može koristiti za spavanje za 2 osobe. Takođe stvar na drugom nivou u koju ćete se zaljubiti je veliki balkon sa kog se pruža savršen pogled. Ukupan kapacitet za spavanje je 8 spavaćih mesta.

Imamo dovoljno mesta za parking ispred objekta a postoji mogućnost da određeni broj vozila parkirate i u samom dvorištu koje je kompletno ograđeno i ima veliku kapiju. Parking je osvetljen.

Gostima je na raspolaganju komplet escajg, čaše, tanjiri. Imamo stabilan Wi-Fi. Tu je i muzička linija sa ozvučenjem na koju se možete povezati pomoću AUX kabla. Kuća je opremljena i sa veš mašinom.

Sama kuća se nalazi na divnoj lokaciji, bogatoj prirodom i posebnom ružom vetrova, uživajte u čistom vazduhu. U okolini se nalazi jezero Trešnja kao i planina Avala sa svim svojim sadržajima. Takođe druga “beogradska” planina Kosmaj nalazi se na samo 15km vožnje. Iako će vam delovati da ste u totalnoj prirodnoj oazi najbliža prodavnica je na samo 500 metara.

Cena najma celog objekta – 130 € po danu ( radni dani pon – čet).

Cena najma celog objekta – 150 € po danu ( vikend dani pet -ned).

PROMO PAKETI:

Vikend Paket Promo cena za 3 dana – 330 €

Work days Paket Promo cena za 4 dana – 399 €

Za duže najmove specijalni popust!

Lokacija:

Mesto: Destinacije: