Etno Dvorac Aqua

Daleko od gradske vreve i užurbanog života, a ipak blizu magistralnog puta i saobračajnica lako možete stići do ove odrednice. Motel " Etno Dvorac Aqua " je izgradjen sa površinom od 2.500 m2 na lokaciji od 4,500 m2 i jedan je od rethih objekata u ovom delu Srbije koji je izgradjen u etno stilu tradicionalne srpske baštine.

 

 

Deo motela ” Etno Dvorac Aqua ” od 500 m2 je potpuno izgradjen i funkcionalan sa namenom turističkog objekta. U sklopu Motela “Etno Dvorac Aqua” završene su 5 sobe i 2 apartmana u etno srpskom stilu. Deo motela sa sobama i apartmanima od prosirenje slobodnih smestaja u toku kao i banket sala za seminare. Motel ima predivnu baštu sa uredjenim travnjakom.

Mesto koje odiše mirom, Etno dvorac je savršeno skrovište koje će vas očarati svojim umirujućim okruženjem i ispuniti vaše snove o rajskom odmoru. Domaća i predusretljiva usluga našeg osoblja slediće sve vaše želje… Kada vam životni tokovi nametnu brzi ritam koji više ne možete da pratite, a posao iscrpi svu pozitivnu energiju, doživljavate stres i nezadovoljstvo. To je poslednji trenutak kada morate da pronadete svoju oazu. U spoju starog i novog brišu se granice vremena i vekova i daje novi impuls životu.

 

 

 

 

Lokacija:

Mesto: Destinacije: