Hunting House Turija

Hunting House Turija je autentičan i elegantan hotel sa nacionalnom kuhinjom u samom srcu Vojvodine! Biće nam drago da Vas ugostimo!

 

 

Hotel i restoran nacionalne vojvođanske kuhinje Hunting House nalazi se u selu Turiji, nadomak Novog Sada, u samom srcu Vojvodine.

Hotel nudi 15 smeštajnih jedinice (jednokrevetne i dvokrevetne sobe, kao i jedan apartman). Postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Svim gostima na raspolaganju su: otvoreni bazen, sauna, dečije igrališe, zatvoreni i otvoreni restoran, letnja bašta, zajednički salon kao i poseban, odvojen objekat namenjen samostalnoj pripremi hrane sa roštiljem i furunom. Gostima je obezbeđen parking, kao i besplatno iznajmljivanje bicikli (i za naše najmlađe). S obzirom da se selo Turija nalazi nadomak Nacionalnog parka Beljanska bara, gostima se pružaju mogućnosti šetnje “stazom zdravlja”, vožnje bicikli duž 5 km duge i uređene biciklističke staze, pecanje i vožnja čamcem.

Kuhinja hotela bogata je nacionalnim vojvođanskim jelima – gulaš, riba na žaru, dimljena svinjska butkica u sosu od rena i mnoga druga, kao i pastama i picama (iz peći na drva).

Hotel je namenjen i organizaciji događaja poput venčanja, rođendana, krštenja, momačkih i devojačkih večeri. ali i poslovnih sastanaka, kongresa, konferencija i radionica.

Poseduje dve sale kapaciteta do 30 i do 100 osoba. Takođe, objekat nudi i samu organizaciju događaja, kao i Live Stream prenos.

NOVO U PONUDI: Iznajmite ceo hotel na ceo vikend! Samo za Vas i Vaše društvo!

Lokacija:

Mesto: Destinacije: