Vila Selena

Volite li bajke? Sećate li se kada ste ih kao mali čitali i zamišljali scene preko sedam brda i sedam mora, doline, rečice i vodopade i ljupke drvene kućice u koje biste rado zavirili? I sećate li se koliko puta ste poželeli da stvarno nađete u sred takve scene? E pa konačno vam pružamo tu prilku. Zatalasani brežuljci Golije, mirisne borove šume i drvene brvnare vile Selena su pravi početak iz bajke. Barem tako kažu naši gosti (a sada prijatelji) koji su nas posetili i koji nam se iznova vraćaju.

 

 

Sagradili smo ih na jedinstvenom mestu. Ne znamo da li znate ali, ovde se susreću vazdušne struje Mediterana i plalnske Srbije, pa se u vazduhu meša mirisi mora i stoletnih četinara. Nešto što možete osetiti samo ovde. Zato je naše selo Rudno, čuvena vazdušna banja koja će biti prava blagodet za vaša pluća. Kod nas možete uživati u šetnjama po idiličnim zimskim predelima, ali bez jakih mrazeva, nego sa blagim suncem na licu.

A kućice koje vidite na slikama su naše brvnare. Izgrađene su u celosti od drveta, pa ćete u njima osetiti onu pravu, toplu, planinsku atmosferu. Kad tome pridodate nadaleko čuvene specijalitete ovog kraja: domaću pršutu, rudnjački kajmak i sir, pite od heljde, vruć hleb iz naše furune, rudnjanski krompir i jagnjetinu i mnoge druge špecije od kojih vam već sad ide voda na usta, utisak postaje potpun.

-Dva apartmana brvnare su u ponudi i jedna soba za dvoje.

-U pripremi su nova dva apartmana.

-Cena na upit

-Parking ima

-Doručak se posebno plaća

-Kućni ljubimci dozvoljeni

-Klima nema

-Internet

-Za decu

-Terasa

-Aprmani imaju svoje kuhinje i kupatila

Zanimljivosti koje se mogu videti u našem kraju su Manastiri iz srednjeg veka: Manastir Studenica, Manastir Gradac, Manastir Pavlica, Manastir Žiča, Manastir Crna reka, Manastir Sopoćani, Đurdjevi stupovi, Savina Isposnica, a od prirodnih vrednosti su Vodopadi reke Izubre, planina Radočelo, Košaninova jezera i čitava Rudnjanska visoravan.

 

Lokacija:

Mesto: Destinacije: