Vila Melodija

Dobrodošli u Vilu Melodija - mesto koje ne poznaje umor i užurbanost gradskog života, smeštenu u živopisnim predelima koje čine okolna brda, livade, šume četinara i lišćara.

 

 

Od 2007. godine pa do danas, ugostili smo mnoštvo ljudi uz koje smo učili iz dana u dan kako da sutra budemo bolji i kako da što bolje ispratimo potrebe naših gostiju. Tokom tih godina, oplemenili smo našu ponudu sa raznoraznim modernim i tradicionalnim aktivnostima, radionicom suvenira, masažom malinama. Cilj nam je da svaki naš gost udahne svežinu netaknute prirode koja će trajati dugo nakon odmora.

Vila je koncipirana kao jednospratni objekat, čije prizemlje čini kuhinja, sala za ručavanje i druženje, sa mnoštom antikviteta i suvenir, pomoćno kupatilo, a na prvom spratu se nalaze sobe i to:

  •  Četvorokrevetna soba (francuski ležaj i jedan single ležaj i jedan prošireni single ležaj) sa sopstvenim kupatilom i mogućnošću korišćenja kreveca za bebe
  •  Trokrevetna soba (francuski ležaj i pošireni single ležaj) sa deljenim kupatilom
  •  Trokrevetna soba (francuski ležaj i prošireni single ležaj) sa terasom, deljenim kupatilom i mogućnošću korišćenja kreveca za bebe

Svaka soba poseduje TV, ogledalo i ormar za odlaganje ličnih stvari.

Na domaćinstvu se uzgaja domaća hrana u čijim ukusima uživaju naši gosti.

Asfaltirani put vodi do vile gde Vas čeka parking na otvorenom. Dvorište je prostrano i ograđeno, tako da je pogodno i za malu decu.

Takođe, u blizini kuće se nalaze 4 izvora vode i još nekoliko na maloj udaljenosti. Interesantna je i “Staza zdravlja” koja se nalazi u neposrednoj blizini vile, koja prodire u listopadnu šumu do stepenastih izvora i izlazi na pašnjake koji pružaju velelepan pogled na okolinu.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: