Vila Karlovci

Vila se nalazi na obroncima Fruške Gore, na samo 4km od Sremskih Karlovaca, gradića kraj Dunava. Bogate istorije i jedno od mesta poznato po svojim mnogobrojnim vinarijama, čije obilaske vam možemo organizovati. Lokacija objekta je idealna i lako dostupna, iz Beograda (75km) ili Novog Sada (12km).

 

 

Pozicija objekta, oko koga nema nijedne druge kuće osim prirode i zelenila, čini ga kao pravu opciju za potpuni beg od gradske vreve. U kući je moguće organizovati manje rođendane, žurke i druženja do 10 osoba u zimskim odnosno do 15 osoba u letnjim mesecima.

Prelep natkriveni balkon od 50 kvm, sa predivnim pogledom na prirodu i šumovite predele, zidani roštilj, pica peć, velika komforna dnevna soba, blizina znamenitih manastira Krušedol i Velika Remeta, izletišta Stražilovo, kao i samih Sremskih Karlovaca i Dunava, svakako su najveći aduti ovog objekta.

Vila je nova, njena unutrašnjost je vrlo komforna i moderno stilski uređena na dva nivoa. Na raspolaganju je kompletno opremljena kuhinja kao i dva kupatila.

Možemo Vam organizovati vožnju kajakom po Dunavu, vožnju biciklom kao i jahanje konja u prirodi.

Najam celog objekta – 165 €

Za više dana moguć popust!

Lokacija:

Mesto: Destinacije: