Vila Bor

Vila Bor se nalazi u ataru sela Crni Vrh, na prelepoj Staroj planini, 4 km od prve četvorosedne žičare na Konjarniku, 13 km od Planinarskog doma ispod stene Babin Zub i na samo 200 m od restorana “Ždrma“.

 

 

Naš smeštaj, uz veoma pristupačne cene, Vam nudi uživanje u sjajnim uslovima, bilo na laganom i opuštenom letnjem odmoru ili svim čarolijama na snegu koje zima nosi sa sobom.

Za sve koji nas posete svojim kolima obezebeđen je parking prostor ispred same vile. U ponudi imamo ovaj veliki i komforni apartman gde savršene uslove za smeštaj mogu naći manje porodice, manje grupe skijaša, kao i svi oni koje žele mir i tišinu na svom odmoru.

Pored udodnih kreveta, jednog bračnog, dva ležaja na sprat i jednog zasebnog kreveta, apartman ima i dobro opremljenu kuhinju za pripremu laganih jela i napitaka, a za ručkove na raspolaganju vam je obližnji restoran. Sastavni deo apartmana je i trpezarija sa stolom i stolicama, kao i kupatilo sa tušem. Tokom zimskih meseci ovde besprekorno radi parno grejanje, pa će temperatura biti ugodna i prijatna, a u trenucima odmora i dokolice možete gledati i neki od kanala na TV-u, a za potpuni užitak tu je i besplatan WiFi.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: