Vila Bogdanović

Vila Bogdanović nalazi se u selu Kalna, opština Knjaževac, u podnožju Stare planine. Objekat ima svoje veliko dvorište, koje se sastoji od uređenog travnjaka sa puno cveća, dok se drugi deo dvorišta sastoji od voćnjaka i šume, u kome se nalazi letnjikovac i ležljke za odmor i relaksaciju gostiju. U našem dvorištu imaćete osećaj boravka u netaknutoj prirodi i potpunoj izolaciji i tišini.

 

 

Vila Bogdanović raspolaže sa tri potpuno opremljene dvokrevetne sobe sa centralnim grejanjem. Svaka soba ima svoje kupatilo i zaseban ulaz iz hodnika. Sve sobe su opremljene TV prijemnikom sa satelitskom televizijom. Postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja dimenzija 190×80 koji se izvlaći kao fioka iz kreveta.

Takođe, smeštaj raspolaže i Lux apartmanom, ukupne površine 80 m2, koji se sastoji iz dve komforne dvokrevetne sobe sa bračnim krevetima, hodnika, kupatila i velikog dnevnog boravka sa trpezarijoim i kuhinjom. Pogodan je za boravak jedne četvoročlane ili šestočlane porodice. Lux apartman poseduje TV prijemnik sa setelitskom televizijm, DVD plejer, muzičku liniju i veliku terasu koju koriste samo gosti apartmana.

Gostima je na raspolaganju i čajna kuhinja sa trpezarijom u kojoj mogu sami spremati hranu, ukoliko se odluče za vanpansionsku opciju. U kuhinji se nalazi mini šporet sa dve ringle i pećnicom, sudopera sa toplom i hladnom vodom, frižider i kompletno posudje za svakog gosta. Veliki trpezarijski sto sa klupicama omogućiće vam pun komfor tokom obedovanja , a u slobodno vreme prijatan osećaj tokom igranja karata, domina, šaha…

Vila je udaljena 18 km od ski centra “Sara planina”. Do početne stanice četvorosedne žičare na Konjarniku dolazi se putničkim automobilom za oko 20 minuta. Zainteresovani gosti imaju mogućnost korišćenja organizovanog prevoza do skijališta i iznajmljivanja ski opreme.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: