Takovski Konak

Takovski Konak je kuća za odmor udaljena 500 m od Takovskog grma i smeštena na obali reke Dičine, u mirnom i prijatnom ambijentu, predstavlja idealno mesto za odmor.

 

 

Na raspolaganju vam je : dvospratna kuća sa potpuno opremljenom kuhinjom, 1 francuski ležaj (200×200 cm), 2 kauča na razvlačenje (200×120 cm) kao i dečji krevetac. Enterijer kuće je inspirisan Takovom, ustankom, nekom starom i drugačijom Srbijom koja odiše toplinom i vratiće vas u neka druga vremena. Kuća je bezmalo od poda do zidova i plafona u drvetu, a njenu spoljašnost krasi beli mermer i fasadna cigla.

Naše prostrano dvorište je idealno mesto za odmor i opuštanje. Na raspolaganju Vam je nadzemni bazen prečnika 3,5 m, a predlažemo vam opuštanje na ležaljkama i pod vinjagom ili aktivan odmor uz badminton ili pikado. Ljubitelji kulinarstva se mogu se okušati u spremanju roštilja, sača, kotlića, talandare ili isprobati neki od lokalnih specijaliteta (restoran Zapis udaljen je 800 m od naše kuće).

Takođe, boravak kod nas možete upotpuniti upoznavanjem okoline (Savinac, Rajac, Koštunići, Ravna Gora, Rudnik…). Naše neposredno okruženje nudi široku turističku ponudu od kulturno-istorijskih spomenika do netaknute prirode.

Cena za najam cele kuće, u zavisnosti od broja gostiju i noćenja. iznosi od 25 do 40 eura po noćenju. Takođe, nudimo i dnevni najam za proslave (rođendane, momačke i devojačke večeri…) u iznosu od 50 eura.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: