Smeštaj Šumadija

Smeštaj Šumadija se nalazi u Bogutovačkoj Banji, u nezagadjenoj ili bolje rečeno skoro netaknutoj prirodi. Bogutovačka Banja poznatija kao “Neuro Banja”, svoje epitete o “čudotvornoj lekovitosti”, “raju za živce” i ”izvoru novog života”, stekla je zahvaljujući delotvornoj mineralnoj vodi, izvanrednoj klimi bez magle, mešanja vazdušnih struja i naglih promena pritiska.

 

 

Raspolažemo sa 12 soba, 24 ležaja a od toga jedan apartman sa 2 ležaja. U izgradnji su još dva apartmana a ostalo su jednokrevetne i dvokrevetne sobe. Posedujemo kuhinju čija je upotreba besplatna i raspoloživa je svim gostima smeštaja Šumadija. Svaka soba ima TV i klimatizaciju.

Postoje sobe sa svojim kupatilom i sobe sa zajedničkim korišćenjem kupatila za svaku strukturu gostiju. Moguć je i prijem grupnih poseta, sportista, planinara, izletnika… U izgradnji su kuhinja i trpezarija sa kapacitetom od 32 mesta, što će takođe biti gostima na usluzi besplatno. Dok boravite kod nas moguća je ishrana u hotelu “Mineral” koji se nalazi na 100m od smeštaja.

Bogutovačka Banja ima dva izvora lekovite mineralne vode temperature od 24°C do 27°C. Voda je bogata radioaktivnim elementima, sumpor vodonikom i silicijumovom kiselinom i postže izvanredne rezultate u lečenju mnogih obolenja. Načini lečenja su kupanje u bazenima mineralne vode uz aktivan odmor i rekreaciju kao i pijenje ove lekovite vode. Bogutovačka Banja pored lečilišnih, pruža i izvanredne uslove za aktivan odmor i rekreaciju: ribolov, lov, planinarenje, šetnje…

Naši gosti znaju zašto smo lideri u privatnom smeštaju u Bogutovačkoj Banji.

Lokacija:

Mesto: Mesta u blizini: