Rtanjski konak

Savršeno mesto za odmor i relaksaciju, predivna priroda i odlični domaćini, učiniće Vaš odmor nezaboravnim.

 

 

Pored smeštajnih kapaciteta i domaće kuhinje, gostima je na raspolaganju veliko uređeno dvorište, letnjikovac sa kaminom i đakuzi na otvorenom, u letnjem periodu. Ono po čemu ćete svakako pamtiti pre svega je očaravajući pogled na planinu.

Smešteni smo nedaleko od podnožja, mistikom obavijenog Rtnja, na rubu boljevačke čaršije, na mestu gde počinje ruralna zona.  Pored impresivnog  pogleda na planinu i prirodni ambijent koji je okružuje, harmonija zvukova koji dopiru iz prirode,  učiniće ugođaj potpunim.

Rtanjski konak čine dva izdvojena apartmana.  Apartman 1 sastoji se od dveju soba (do šest osoba), kupatila i kuhinje. Apartman 2 se sastoji od jedne sobe (do četiri osobe), kuhinje i kupatila.

Pored apartmana gostima je na raspolaganju letnjikovac s kaminom, spoljašnji djakuzi tokom letnjih meseci, prostrano i uređeno dvorište, mesto za parking, mesto za smeštaj kućnih ljubimaca, organizovanje uspona sa licenciranim vodičem. Svi objekti , kao i dvorište, pokriveni su bežičnim internetom.

U neposrednoj blizini nalaze se brojne prirodne retkosti: Bogovinska i Lazareva pećina, planine Rtanj, Ozren i Malinik, Lazarev kanjon, Soko grad, Borsko, Grliško i Rgotsko jezero kao i Vrelo Crnog Timoka.

Za ljubitelje aktivnog odmora postoji mogućnost organizovanog planinarenja, sve što Vam je potrebno su želja, ljubav i dobro raspoloženje, a ostalo prepustite domaćinu i uživajte u lepotama Rtnja. Za ljubitelje lova  i ribolova na raspolaganju su brojna lovišta u blizini, te reke bogate ribom.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: