Royal apartman Titova vila

Apartman Royal Titova Vila se nalazi u novoizgrađenom kompleksu Titova vila, na nadmorskoj visini od preko 1000m, gde je vazduh čist i svež. Što je još važnije, u blizini se nalazi ruža vetrova, mesto na kome se ukrštaju mediteranski i kontinentalni vetrovi. Kompleks je udaljen od centra Zlatibora oko 800m.

 

 

Apartman nudi smeštaj za četiri osobe i potpuno je opremljen sa odvojenom spavaćom sobom. Smeštajna jedinica se sastoji iz dnevne sobe i trpezarije, koje su spojene sa kuhinjom, odvojene spavaće sobe sa velikim francuskim ležajem, kupatilom i terasom. Apartman poseduje nezavisnu internet vezu i kablovsku televiziju. Gosti imaju mogućnost da sami regulišu temperaturu u apartmanu uz pomoć termostata. Toplini našeg apartmana posebno doprinosi kamin, koji se nalazi u dnevnoj sobi, pored kojeg je uživanje i opuštanje zagarantovano.

Kuhinja je potpuno opremljena, pored pribora za jelo i svih neophodnih uređaja, poput ugradne ploče, rerne, frižidera i aspiratora, sadrži i aparat za espresso kafu, mikrotalasnu i električnu cediljku za citruse, tako da je pogodna za duži boravak i pripremu ukusnih jela. Gostima su na raspolaganju posteljine, peškiri, fen za kosu, kao i pegla za peglanje veša. U kupatilu se takođe nalazi i mašina za pranje i sušenje veša.

Takođe, mislili smo i na naše najmlađe goste, pa smo za njih pripremili prenosivi krevetac sa svom potrebnom posteljinom, kao i stolicu za hranjenje.

Napomena – minimalan broj noćenja: 2.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: