Rajski Konaci

Etno selo Rajski Konaci, okruženo brdima prekrivenim gustom šumom i bistrim potocima, pružiće vam idealan odmor u prelepoj prirodi Šumadije. Naša oaza prirode udaljena je samo 2 sata od Beograda i 30 min od Gornjeg Milanovca i Čačka.

 

 

Zadržali smo duh tradicionalnog seoskog domaćinstva, ali su objekti iza našeg plota promenili namenu. Nekada su to bili kačara u kojoj su se držale kace sa voćem, mlekara gde se sirilo mleko, mišana u kojoj se sušilo voće, sve do ambara i pomoćnih objekata… Danas je ovo smeštaj koji raspolaže svim neophodnim sadržajem za ugodan odmor naših dragih gostiju.

Iz našeg se dvorišta pruža pogled na brežuljke Šumadije od kojih ćete misliti da ste u Toskani. Okružuju nas planine, šume i potoci. Vazduh je oštar, a leti je uvek svežije u odnosu na užurbani gradski asfalt.

Naše tradicionalno seosko domaćinstvo proglašeno je za najlepše u Srbiji od strane Turisticke Organizacije Srbije 2010. godine.

Kod nas ćete pronaći mir za dušu, kao i svi naši dragi gosti, među kojima su se do sada našle strane diplomate, pisci, umetnici, glumci, mladi preduzetnici, kao i turisti iz Srbije i svetkih metropola.

Lokacija:

Mesto: Mesta u blizini: