Planinske kuće Popović

Planinske kuće Popović nalaze se na Tari, u mestu Osluša, na nadmorskoj visini od 950 metara, i nude smeštaj u dva novoizgrađena objekta.

 

 

Obe kuće su izgrađene u planinskom stilu i nude smeštaj sa dnevnim boravakom sa trosedom na razvlačenje, kaminom, opremljenom kuhinjom, trpezarijom, terasom i kupatilom. Na spratu se nalaze dve odvojene sobe, od toga jedna sa bračnim krevetom a druga soba ima dva odvojena kreveta.

Smeštaj sadrži i TV sa kablovskim kanalima, besplatan internet, muzički uređaj, podno grejanje kao i grejanje na kamin, letnjikovac površine 15m2 u kome se nalazi veliki zidani roštilj i obezbeđeno parking mesto.

Pored kuće, u zasebnom dvorištu, su igralište za decu sa ljuljaškama, toboganom, kućicom, penjalicama i peskom. Na 800m od kuće nalazi se prelepi Vidikovac Osluša.

Ako želite kvalitetan odmor, čist vazduh, prirodu, udoban smeštaj u okruženju netaknute prirode, planina Tara, Osluša i Planinska kuća Popović će biti pravi izbor za Vas. Dočekaće vas čista i uredna kuća i dobro raspoloženje.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: