Lux Villa Mitimago

Villa Mitimago smeštena je u mirnom, rezidencijalnom i zivopisnom naselju "Beverli Hills", koji se nalazi u najekskluzivnijem delu Niša.

 

 

Villa Mitimago se nalazi u naselju koje je celo izgradjeno tako da izgleda kao originalne kuće na Beverli Hillsu, moderne i luksuzne. Lokacija je u mirnom stambenom kvartu, oko 10 minuta vožnje automobilom od centra grada, što je povoljna lokacija s obzirom da se tako velika kuca sa preko 400m2 unutrašnjeg prostora ne moze naci u blizini centra grada. Luksuzna kuća, nedavno renovirana i nameštena sa najvećom pažnjom. Kuća ima svoje privatno dvoriste koje je zatvoreno, a kojem možete pristupiti samo Vi. Veoma je sigurno i tiho. Sve što se tiče ove rezidencije je vrhunski, prvoklasno i bespriekorno čisto. Ovo je vrlo moderna i potpuno nameštena kuća sa 400m2 modernog smeštaja u potkrovlju i najnovijom tehnologijom i sjajnom umetničkom kolekcijom. Vila je dostupna za rezervaciju tokom cele godine i namenjena je za smeštaj grupa turista, poslovnih ljudi, velikih porodica koje putuju u inostranstvo koje posećuju Niš. Savršeno i ako dolazite sa partnerom da otkrijete grad.

Vila je samo 10 minuta udaljena od centralne pešačke zone i tržnog centra Forum automobilom / taksijem, ali dovoljno daleko da se osećate kao da ste na odmoru, daleko od gradske buke. Zatim 5 minuta hoda od reke Nisave. Veliki supermarket LIDL ili DIS se nalaze na 7 minuta hoda od vile, za goste koji žele da nabave sami svoje namirnice. Vila je udaljena 12 minuta od glavne autobuske stanice i 13 minuta od aerodroma Konstantin Veliki. Vila može da primi 10 ljudi, sa 5 spavaćih soba (2 bracna kreveta u dve spavaće sobe i 3 spavaće sobe sa 3 kreveta). Trpezarijski prostor ima 6 sedećih trpezarijskih stolica. Vila se može grejati na svaki mogući način. U tehničkoj prostoriji se nalazi kotao koji greje celu kuću. Kuća tokom leta ima toplu vodu putem sunceve svetlosti. Ovo sve doprinosi dostizanju visokog nivoa sreće dok se opuštate u mojoj vili. Dobrodošli u vaš dom u Nišu!

Lokacija:

Mesto: Destinacije: