Luksuzna Vila – Mišeluk

Luksuzna vila u kojoj reč hedonizam dobija svoje pravo značenje. Nalazi se u naselju Mišeluk, nadomak Novog Sada. Na obali Dunava sa pogledom na popularno kupalište Štrand.
Do vile se veoma lako dolazi i iz Beograda pretežno autoputem za sat vremena vožnje (89km).

 

 

Objekat se sastoji iz tri nivoa. U prizemlju je predsoblje, velika dnevna soba, kupatilo i kompletno opremljena kuhinja (uređaji, čaše, tanjiri, escajg, hemija itd.).

Na prvom spratu se nalazi dve dnevne sobe, spavaća soba i kupatilo. Dok su na drugom spratu dve spavaće sobe i kupatilo.

U tri spavaće sobe nalazi se po jedan francuski ležaj, prilično velikih dimezina 200×220 cm. Dok se u tri dnevne sobe nalaze garniture na razvlačenje, svaka sa 2 spavaća mesta. Ukupan broj spavaćih mesta je 12. Broj se odnosi na odrasle osobe u prilično komfornim ležajima se mogu lako smestiti i deca.

Maksimalan broj osoba za boravak na objektu je 25.

Ispred vile se nalazi natkriveni prostor, koji pruža mogućnost za sedenje za 25 osoba, tu su pozicionirani zidani roštilj i plato na kome je sunce prisutno do sumraka.

Veliki bazen dimenzija 4×10 metara, plići deo zauzima 1/3 bazena i dubok je 1.3m dok je dublji 1.9m dubine. U sklopu sa bazenom se nalazi đakuzi za 2 osobe, tuš i toalet. Pored bazena je letnja bašta sa 2 ljuljaške, igralište za decu i koš.

Bazen ima specijalni sistem uz pomoću kog može po želji biti natkriven ili otvoren. Poseduje sistem za regulaciju temperature vode.

Parking je na raspolaganju za 9 automobila.

Check in se odvija između 13:00 i 14:00 časova, može biti i kasnije po želji gosta.

Check out je u 12:00 , s tim što čišćenje spoljnih površina počinje u 10:00.

Cena za radne dane : 270 €

Cena za vikend dane: 370 €

Lokacija:

Mesto: Destinacije: