Kućica Judmila

Kućica Judmila se nalazi na Mitrovcu na Tari, neposredno u blizini Dečijeg odmarališta, izgrađena je u planinskom stilu i moderno opremljena.

 

 

Kuća sadrži prostranu dnevnu sobu, kompletno opremljenu i funkcionalnu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i terasu. Na spratu su dve spavaće sobe, jedna sa bračnim krevetom i druga soba sa dva odvojena kreveta na razvlačenje, gde moze spavati do 4 osobe. Svaka od soba na spratu ima svoju terasu.

Smeštaj je opremljen TV-om sa satelitskim kanalima i pesplatnim bežičnim internetom a gostima su na raspolaganju kompletno posudje, posteljina, fen, pegla i radio. Grejanje je na drva i norveške radijatore koji se nalaze u svakoj prostoriji.

Maksimalan kapacitet je 8 osoba.

Pored Dečijeg odmarališta grada Beograda, koje raspolaže sa bazenom i ski liftom, u krugu od 150 metara od smeštaja nalaze se i etno restoran, lovački dom, prodavnica, sportski tereni, parkić i informativni centar.
Ovo je idealna lokacija za šetnju i otkrivanje lepota Tare. Čuvena Tepih livada se nalazi svega 1,2 km od kuće, Banjska stena-vidikovac na 5km od kuće, jezero Zaovine na 10km, Perućačko jezero na 13km, kuća Tarabića na 15km i Mećavnik na svega 25km od našeg smeštaja.