Kraljevi Čardaci

Hotelsko apartmanski kompleks “Kraljevi Čardaci Spa” nalazi se na 1450m nadmorske visine, na Kopaoniku. Od 2011. godine ovaj kompleks neprekidno raste, razvija se i svojim gostima nudi bogate sadržaje.

 

 

U svom sastavu Kraljevi Čardaci nude standard sobe opremljene savremenim nameštajem. Ovaj moderan smeštaj upotpunjen je LCD televizorom, telefonom, mini barom i bežičnim internetom. Ovo je savršeno mesto za uživanje s predivnim pogledom na obronke Kopaonika.

Komforne superior sobe nude eleganciju i udobnost. Opremljene su francuskim ležajem, udobnim jastucima, prostranim kupatilom, prostranim plakarom i internetom. Sasvim je sigurno da će se gosti osećati kao kod kuće.

Apartmani sadrže udobne sofe, stolice i kafe stočiće koji su nalaze u dnevnoj sobi, a spavaćom sobom dominira kvalitetan francuski ležaj koji čini udobnost kompletnog prostora.

Hotelski kompleks nudi još i Spa & Wellness centar, Wellness bar, Fitness centar, kongresnu salu kapaciteta do 500 mesta, Lobby bar, A la carte restoran sa baštom, pivnicu i igraonicu sa uslugom čuvanja dece.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: