Hotel Zlatibor Mona

Okružen borovom šumom, u samom centru Zlatibora nalazi se hotel Zlatibor Mona. Enterijer hotela je uređen kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, dočarao potpuni ugođaj tokom svih godišnjih doba.

 

 

Hotel gostima nudi 120 prostranih soba i apartmana, opremljenih modernim sadržajima naophodnim za potpuni odmor i opuštanje, uključujući TWC, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala, sef, mini bar, fen, telefon i besplatnu internet konekciju. Sve smeštajne jedinice u hotelu su klimatizovane.

Uz smeštajne kapacitete, nudi mnoštvo opcija za razonodu, zabavu i obroke, poput Restorana Perun, Vila i Lada Bara, igraonice za decu Monica, kao i kompletno opremljenog Wellness centra – Inspirium, koji je na raspolaganju svim gostima tokom boravka.

Kongresni centar Koledo, kapaciteta do 500 mesta, koji se prostire na oko 500 m2, nalazi se u blizini glavnog ulaza hotela, a povezan je sa lobi barom i restoranom. Po potrebi ovaj prostor deli se u 2 ili 3 nezavisne celine, koje se mogu urediti u skladu sa potrebama svih vrsta događaja.

U restoranu Perun negujemo koncept Slow food pripreme hrane, a zasniva se na lokalnim namirnicama i tradicionalnim specijalitetima zlatiborskog kraja.

Za grejanje hotela i wellness centra koristi se i solarna energija iz sopstvene proizvodnje putem solarnih kolektora, a u toku je i uvođenje prirodnog gasa.

 

Lokacija:

Mesto: Destinacije: