Hotel Zelenkada

Hotel Zelenkada je jedan od prvih izgrađenih hotela na Zlatiboru. Prepoznatljiv je po svom neobičnom izgledu, kao i po ljubaznom osoblju. Hotel je idealan za prenoćište porodica, individualnih gostiju, gostiju u prolazu, grupa ali i dece na rekreativnim nastavama kao i ekskurzijama.

 

 

Hotel raspolaže smeštajnim jedinicama od 45 soba, koje sadrže kupatilo, terasu, TV sa kablovskom kanalima, WiFi konekciju, mini bar i terasu, kao i 4 apartmana.

U sklopu objekta nalazi se i restoran kapaciteta do 150 osoba sa velikim izborom ukusnih jela, banket sala kapaciteta do 20 osoba, aperitiv bar sa velikom terasom, TV sala, bilijar sala, prijemni hol a gostima je na raspolaganju i veliki parking. Takođe, u okviru našeg hotela su i Etno restoran „Prva Kafana Mačkat“ u Mačkatu i otvoreni bazen u obližnjem selu Golovu (bazen radi u toku letnjih meseci).

Gostima je zagarantovan miran boravak sa veoma lepim pogledom sa jedne strane na prostrane livade i šumu, dok je sa druge strane prelep pogled na centar planine.

Hotel je otvoren tokom cele godine i svojim gostima nudi potpun odmor i relaksaciju.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: