Hotel Vrujci

Hotel Vrujci je kategorisan sa dve zvezdice, poseduje 87 smeštajnih jedinica sa sledećom strukturom: osam dvokrevetnih soba sa francuskim krevetom, 74 dvokrevetne sobe i pet apartmana.

 

 

Sve sobe imaju terasu, minibar, kablovsku TV, telefon i Wi-Fi.
Unutar samog kompleksa se nalaze restoran sa 400 mesta spojen sa terasom kapaciteta oko 250 mesta. Konferencijske sale sa 80 i 150 mesta pružaju ugodnu atmosferu i pogodnu audio-vizuelnu opremu za organizaciju svih vrsta naučnih skupova, konferencija i seminara.

Spa & wellness obuhvata prostor u okviru kojeg se nalaze zatvoreni poluolimpijski bazen, sauna, djakuzi i poseban prostor za masaže i tretmane. U spa & wellness odeljenju se takodje pružaju i usluge fizikalnih tretmana u sklopu rehabilitacije. Stručnost, profesionalnost i ljubaznost našeg osoblja će Vašem telu vratiti neophodnu energiju.

Lekovita banjska voda se koristi u celom hotelskom kompleksu za punjenje otvorenih i zatvorenih bazena, zatim u spa & wellness centru, kuhinji, sobama i apartmanima.
Tu su i tri otvorena bazena sa toboganom, potočić sa lekovitom vodom, otvoreni caffe-bar sa brzom hranom, četiri teniska terena, teren za male sportove (rukomet, košarku i mali fudbal), travnato fudbalsko igralište za veliki fudbal, bilijar sala, frizerski salon i prodavnica suvenira.

Uz bogat dodatni sadržaj hotel Vrujci predstavlja idealnu kombinaciju za rad, rekreaciju i odmor.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: