Hotel Tami Residence

Hotel Tami Residence, kategorije 4 zvezdice, smešten je na vidikovcu sa kojeg se pruža prelep pogled na grad Niš, a od centra grada udaljen je 2 kilometra.

 

 

Smeštaj obuhvata 60 standardnih, superior i deluxe soba sa balkonom, uključujući 3 senior apartmana sa prelepim pogledom na grad kao i 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama. Osnovni sadržaj soba je LED televizor, kablovska digitalna televizija, besplatan Wirelles, direktna telefonska linija, mini bar,  24h sobno posluživanje, sef i fen. Sa ciljem da se gostima pruži udobnost, kvalitetan smeštaj i usluga, poseban naglasak je stavljen na uređenje i prostranost soba.

Hotel raspolaže i besplatnim parkingom, što olakšava organizaciju raznih događanja, kao i sam boravak gostiju hotela.

Takođe, u sastavu hotela nalaze se restoran Sunset, kapaciteta 120 mesta, staklena bašta kapaciteta 40 mesta i restoran kapaciteta 60 mesta. Ako imate potrebu da priuštite sebi trenutke opuštanja nakon svakodnevnih obaveza, u sastavu Tami Residence hotela nalazi se SPA&Wellness centar Tami koji vam nudi različite tipove masaža, fitness program, saunu, tepidarijum i jacuzzi. Hotel poseduje i otvoreni bazen.

U svom sastavu, Tami Residence hotel nudi i kongresni prostor, kapaciteta do 100 mesta i sale za satanke kapaciteta do 22 mesta.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: