Hotel Sloboda

Hotel Sloboda nalazi se u centru Šapca i svojim sofisticiranim enterijerom, kvalitetom usluge i profesionalizmom osoblja, izdvojio se kao centar većine gradskih dešavanja, stecište poslovne i intelektualne elite, ali i kultno mesto novih generacija.

 

 

Hotel raspolaže sa 42 Standard sobe sa francuskim ležajem, 2 standardne dvokrevetne sobe sa dva odvojena ležaja, 30 Deluxe soba sa francuskim lezajem ili sa dva odvojena ležaja i trosedom na raspremanje, 12 Premium soba sa francuskim lezajem ili dva dovojena ležaja i trosedom na raspremanje kao i 3 komformna apartmana sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom. Takođe, u ponudi su 2 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

U hotelu se održavaju razne proslave, svadbe i maturske večeri, a za poslovne skupove na raspolaganju je veliki kongresni centar sa četiri multifunkcionalne sale.
Gostima koji žele sebi da priušte relaksaciju i rekreaciju u prelepom ambijentu, na raspolaganju je moderan SPA & Wellness centar na dva nivoa, sa raznovrsnim sadržajima, kao i fitness centar.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: