Hotel Slatina

Hotel Slatina nalazi se u Vrnjačkoj Banji. Koncipiran je u skladu sa svetskim trendovima i objedinjuje vrhunsku uslugu sa modernom arhitekturom. Okružen je prelepim zelenilom, a posebno je omiljen među gostima sa decom. Boravkom u hotelu Slatina osetićete novi šarm i lepotu Vrnjačke banje.

 

 

Hotel raspolaže sa 6 standard soba površine 31 m², 12 superior soba, površine 33 m², 3 lux sobe koje su opremljene jakuzzijem i 2 apartmana povšine 45m². Osnovni sadržaj smeštaja: posluženje u sobi, moguć dodatni ležaj, moguć dečiji krevetić, pogled na vrt, privatno kupatilo i WC, fen za kosu, mini bar, sef u sobi, TV, Wi-Fi.

Takođe gostima hotela obezbeđen je i parking.

U sklopu prostranog apartmana pored sobe za odrasle, nalazi se i fizički odvojena, posebno dizajnirana, dečija soba. Tematika pirata i kreativno okruženje podstaknuće maštu vaših mališana da se otisnu na otvoreno more u potragu za blagom.

U našem restoranu možete uživati u pansionskim obrocima na bazi švedskog stola ili se odlučiti za neki od mnogobrojnih nacionalnih i internacionalnih specijaliteta iz našeg A la carte menija.

SPA & Wellness hotela obuhvata zatvoren bazen sa slanom vodom i dva bazena na otvorenom (dečiji i za odrasle) Finsku i Infrared saunu, tursko kupatilo, slanu sobu, tepidarijume, masaze i druge tretmane.

Hotel raspolaže i potpuno opremljenom Konferencjskom salom i igraonicom za decu.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: