Hotel Royal Spa

Okružen netaknutom prirodom, hotel Royal Spa smešten je u centru Banje Koviljače, u podnožju planine Gučevo. Prostrani park sa bujnim zelenilom nalazi se pored samog hotela.

 

 

Hotel raspolaže sobama i apartmanima koji sadrže kablovsku i SAT TV (LCD TV), telefon, bespalatan bežični internet, protivpožarnu zaštita, elektronsku brava, alarm u kupatilu, mini bar, klima uređaj, sef, fen, bade mantil, apartmani i studia poseduju kuhinje i trpezarije kao i besplatan parking, pod video nadzorom, za goste hotela.

A la cart restoran, u prijatnoj atmosferi, našim gostima nudi savršeno ukusna jela majstora kuhinje koja, uz vrhunska vina, stvaraju nezaboravan užitak. U sklopu Hotela nalazi se i Royal caffe, jedinstven ne samo po specifičnom modernom enterijeru u kome dominiraju tople boje, već i zbog izuzetnog pogleda koji se pruža na jedan od najlepših banjskih parkova u Srbiji.

Royal Wellness je idealan za podmlađivanje kože i tela, regeneraciju kože, poboljšanje imuniteta, i povećanje energije a obuhvata sledeće sadržaje:

Bazen sa mineralnom vodom 30°C, hidro i aero masažom, kao i hidro jet;
Svet sauna u čijem sastavu su:
hamam – tursko kupatilo, ruska aroma sauna, finska herbal sauna, infrared sauna
Tepidarijum – topla klupa
Unutrašnji đakuzi 33°C
Dečiji bazen 33°C
Relax zona

Kongresni centar hotela Royal Spa se sastoji od dve konresne sale: “Drina” (190 mesta) i “Jadar” (60 mesta), uz mogućnost spajanja u jedinstven prostor, kapaciteta 250 mesta.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: