Hotel Royal Drina

Hotel Royal Drina u Malom Zvorniku nalazi se na desnoj obali brze i plahovite Drine i mirnog Zvorničkog jezera. Idealno je mesto za sve koji vole neposrednu blizinu vodenih površina i prirodno bogatstvo.

 

 

Smeštaj u hotelu Royal Drina, sadrži seve što je gostima potrebno za potpuno uživanje i nalazi se na idealnom mestu za sve koji žele da se opuste u prirodnom bogatstvu u neposrednoj blizini vodenih površina (reka Drina i Zvorničko jezero). Za goste koji žele boravak u objektu za duži vremenski period ili za veće grupe može se organizovati pansionski cenovnik koji će biti po povoljnijim cenama.

Jedna od ponuda hotela kojim se posebno ponosimo je veoma prijatna i interesantno uređena kafe-picerija “Rio Grande” u kojoj možete uživati u domaćim i stranim kafama vrhunskog kvaliteta, čarobnoj ponudi pića, sendviča, pica, pasti, slanih i slatkih palačinki i poslastica i opustiti se uz novine ili knjigu uz divan pogled na centar Malog Zvornika.

Pravu poslasticu za gurmane pronaći ćete u jedinstvenoj ponudi restorana „Jezero“. Izbor koji za vas pravi stručni tim iskusnih kuvara iznenadiće čak i ljubitelje i poznavaoce dobre kuhinje i zadovoljiti ukuse najprobirljivijih sladokusaca. „Jezero“ svoju jedinstvenost zasniva na šarenolikoj ponudi specijaliteta nacionalne kuhinje, što Vam toplo prepručujemo.

U sklopu hotela nalaze se i dve Kongresne sale, kapaciteta 110 i 30 mesta, kao i rođendaonica i igralište za decu.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: