Hotel Radan

Kompleks hotela Radan je u sebi objedinio smeštaj u udobnom sobama, savremene medicinske i Wellness tretmane, sadržaje za rekreaciju, zabavu i izlete.

 

 

U hotelu Radan možete biti smešteni u standard i komfort sobama i apartmanima. Pored jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, u ponudi je i 8 trokrevetnih soba (francuski ležaj + dodatni ležaj standardnih dimenzija), 6 porodičnih soba (soba sa francuskim ležajem + soba sa dva klasična ležaja, povezane vratima) i 10 apartmana (spavaća soba sa dnevnim boravkom i kuhinjom).

Standard sobe sadrže TV, telefon, TWC, lekovitu Prolom vodu, besplatnu Wi-Fi konekciju, fen i bade mantil.

Komfort sobe sadrže LCD TV, klimu, telefon, TWC, lekovitu Prolom vodu, mini bar, besplatnu Wi-Fi konekciju, fen i bade mantil.

Apartmani sadrže 2 LCD TV (u dnevnoj i spavaćoj sobi), klimu, telefon, TWC, lekovitu Prolom vodu, mini bar, besplatnu Wi-Fi konekciju, fen i bade mantil.

Boravak u Prolom Banji je više od lečenja i odmora. Zato u našem restoranu za svoje goste pripremamo bogatu ponudu ukusnih i pažljivo izbalansiranih jela i poslastica, prilagođenu različitim potrebama.

Wellness centar predstavlja ekskluzivni kompleks u kome se na prirodan način postiže balans tela, uma i duha. Sva blagotvorna svojstva lekovite Prolom vode, pare i toplote su u službi Vašeg uživanja, opuštanja i oslobađanja od svakodnevnog stresa.

U prijatnom ambijentu Wellness centra na raspolaganju su Vam finska sauna, bio sauna, infracrvena sauna, đakuzi bazen sa slanom vodom – Prolom more, tepidarijumi, slana soba, parno kupatilo, kneipp staza, otvoreno-zatvoreni bazen sa finskom saunom i tepidarijumima, salon lepote, sifntes sala i teretana kao i sala za zabavu.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: