Garni Hotel Prime

Dobrodošli u Hotel Prime, porodični hotel ušuškan u srcu Vračara, udaljen svega 15 minuta hoda od Hrama Svetog Save.

 

 

Smeštaj raspolaže sa 39 moderno uređenih i konfornih smeštajnuh jedinica, odnosno 5 dvokrevetnih soba i 34 apartmana, koje sadrže Flat TV sa kablovskim kanalima, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, pribor za spremanje kafe i čaja u sobi, fen za kosu i peškire. Svaki apartman raspolaže i sopstvenom čajnom kuhinjom. Takođe, sve sobe i apartmani poseduju balkon a Hotel raspolaže i malim privatnim parkingom.

Iako je prvenstveno zamišljen kao porodični hotel, zbog svoje lokacije koja nudi mir i tišinu u samom centru grada, Prime je idealan izbor i poslovne ljude. Gotovo sve najznačajnije beogradske znamenitosti nalaze se na najviše pola sata hoda od hotela: Hram Svetog Save, Trg Slavija, park Tašmajdan, Crkva Svetog Marka, zgrada Narodne Skupštine, Trg Republike, Narodno pozorište i Narodni Muzej, kao i čuvena Knez Mihailova ulica. U neposrednoj blizini hotela nalazi se Beogradsko Dramsko pozorište, pozorište Puž za najmlađe, sportski centar Vračar unutar koga se nalazi zatvoreni bazen, kao i mnoštvo restorana i kafića u kojima možete uživati u ukusnim domaćim i internacionalnim specijalitetima.

Naša kvalitetna usluga i ljubazno osoblje koje vam je na raspolaganju 24h, učiniće da se u našim sobama i apartmanima osećate prijatno i opušteno. Kao kod kuće.

Odaberite Hotel Prime i uverite se i sami u našu vrhunsku uslugu. Sa zadovoljstvom očekujemo da vas ugostimo i da vaš boravak u Beogradu učinimo nezaboravnim.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: