Hotel Moskva

Dobrodošli u hotel Moskva, znamenitost Beograda, jednog od najznačajnijih arhitektonskih dragulja srpske prestonice, izgrađenog u stilu ruske secesije, koji je pod zaštitom države od druge polovine prethodnog veka. Ovu velelepno zdanje otvorio je kralj Petar I Karađorđević 1908. godine. Tradicija postojanja i poslovanja duža od jednog veka učinila je da ovaj hotel poseti preko 45 miliona ljudi.

 

 

Hotel Moskva raspolaže sa 123 luksuzno opremljene smeštajne jedinice, i to: 24 single economy rooms, 11 standard double rooms – twin beds, 42 standard double rooms – king size beds, 36 superior duplex rooms, 4 junior suites, 3 premium suites, 2 royal suites i 1 presidetial suite.

Osnovni sadržaj smeštajnih jedinica je: internacionalna kablovska TV, TV sa ravnim ekranom, WiFi, pisaći sto, telefon, dnevno čišćenje sobe, lično buđenje, individualno kontrolisana klimatizacija, sef u sobi, mini bar, bademantil, toaleterije, fen za kosu, kozmetičko ogledalo i vaga.

Hotelski sadržaj uključuje besplatno korišćenje kapaciteta Eva SPA centra (izuzev tretmana), teretana, pranje i peglanje, limo servis – transport, frizerski salon, kafeterija, restoran, posluženje u sobi 06.00-23.00h, poslastičarnica, ketering, otvarajući prozori, sistem za komunikaciju sa domaćinstvom i španska rasveta.

Hotelski Restoran Čajkovski je elegantan gurme restoran koji spaja tradicionalno i savremeno, istorijsko i moderno, živost i udobnost, raspolaže sa 128 mesta unutra i 72 mesta za sedenje napolju. Usluga koja teži savršenstvu, kreativnost šefa kuhinje i višestruko nagrađivanog kulinarskog tima, vinski podrum koji može da zadovolji i najupućenije goste i ljubitelje vina, garantuju najbolje ugostiteljsko iskustvo u Beogradu.  Zadivite svoja čula i uživajte u obroku.

Kafe-poslastičarnica Moskva, kao jedna od najstarijih i najpoznatijih, predstavlja mesto okupljanja Beograđana svih starosnih doba. Njena prijatna atmosfera, stari šarm i najviši ugostiteljski standardi pružaju savršenu oazu za beg od gradske gužve i brzog načina života. U našoj poslastičarnici možete probati i čuveni Moskva šnit, osvežavajuću voćnu tortu čiji su osnovni sastojci bademi, višnje, ananas i najbolji domaći krem koji se pravi prema tajnom receptu.

EVA Spa & Wellness centar hotela Moskva pruža mirnu i intimnu atmosferu, koja opušta i one najnapetije, koja je postignuta spajanjem prepoznatljivog rustičnog enterijera hotela Moskva sa luksuznim i modernim spa trendovima. Masaže i tretmani pažljivo su odabrani, osmišljeni i prilagđeni potrebama i specifičnostima vaše kože. Tretmani se rade premium kozmetičkim preparatima. Preporučujemo ritual penom, specijalitet našeg SPA centra, koji pruža izvanredne senzacije svim vašim čulima, hidirira kožu i opušta telo. Dobrodošli u naš rajski vrt!

Hotel Moskva raspolaže i sa četiri konferencijske sale. Kapacitet konferencijskih sala varira od 20 do 220 ljudi, zavisno od konfiguracije. Sve sale opremljene su modernom, prvoklasnom audio/video konferencijskom opremom i imaju pristup bežičnom internetu. Kvalifikovano osoblje hotela biće vam na raspolaganju i postaraće se da vaši poslovni sastanci ili događaji budu besprekorno organizovani. Kako je Hotel Moskva poznat po čuvenoj poslastičarnici i a la kart restoranu, nudimo kafe pauze, poslovne doručkove, ručkove, večere i koktel posluženja, uz naše domaće kulinarske poslastice.

Hotel se nalazi u blizini svih istorijskih i kulturnih znamenitosti. Takođe, Hotel Moskva poseduje luksuzni vozni park i nudi svojim gostima transfer sa aerodroma i drugih željenih lokacija.

Otkrijte zašto se poznati ljudi odlučuju da ostanu s nama.
Uđite u luksuzni svet smeštaja u Hotelu Moskva.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: