Hotel Đerdap

Hotel Đerdap se nalazi u mirnom delu Kladova, na atraktivnoj lokaciji, na samoj obali Dunava. Raspolaže sa 138 soba i 6 apartmana. Ceo objekat je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom. Parking ispred hotela je besplatan. Iz svih soba pruža se predivan pogled na reku i Rumuniju na drugoj obali.

 

 

Hotelski restoran sa panoramskom terasom poznat je po tradicionalnim ribljim specijalitetima i najboljim vinima Istočne Srbije.

Takođe, Hotel „Đerdap“ poseduje i restoran „Varnica“ sa terasom na litici iznad reke na najatraktivnijoj lokaciji u klisuri – 30km uzvodno od Kladova.

Ispred hotela je hotelski park, u blizini su pijaca, muzej, velika peščana plaža, gradsko jezero sa parkom, trim stazom i dečijim igralištem kao i čuvena „Mala Skadarlija“. Sve ove lokacije povezuje dunavski kej i možete ih obići tokom lagane porodične šetnje.

Kladovo je mirno, romantično mesto na istoku Srbije zagrljeno meandrom Dunava. Grad se nalazi na obodu Nacionalnog parka Đerdap i zahvaljujući jedinstvenoj umerenoj mediteranskoj klimi i velikom broju sunčanih dana kao i bogatoj turističkoj ponudi Kladovo svake sezone poseti impozantan broj turista.

Upoznajte i kulturno – istorijsku zaostavštinu osmanlijskog i rimskog carstva koja su na ovim prostorima vekovima branili svoje granice.

Iskoristite boravak u Kladovu da se provozate gliserom ili brodom-restoranom Đerdap (maksimalni broj osoba 120 osoba) kroz najlepšu klisuru Evrope gde je Dunav najdublji i najuži u celom svom toku (Trajanova tabla, skulptura kralja Decebalusa i manastir Mrakonia). Posetite najveću hidroelektranu na Dunavu, Rajačke pimnice i vrhunske vinarije u Negotinu.

Veoma lako možete obići i susedni grad u Rumuniji Turn Severin prelaskom granice preko mosta koji se proteže hidroelektranom Đerdap.

Čekamo Vas sa ohlađenim vinom, svežim smuđem i nikad bistrijim Dunavom.

Dobro nam došli.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: