Hotel Borovi

Hotel Borovi nalazi se na obodu Sjenice, između guste borove šume i rijeke Jablanice.

 

 

Hotel raspolaže sa 120 ležaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama i šest apartmana, etno restoranom, banket salom sa 700 stolica i galerijom od 300 stolica i kongresnom salom. Objekat je savrmen a njegova arhiktetura se uklapa u ambijentalnu celinu. Kao takav idealan je za odmor,pripremu sportskih ekipa i kongresnih turizam.

U brovoj šumi nadomak hotela uređena je trim staza za rekreativce i aktivne sportiste, a ispred hotela sagrađeno je veštačko jezero, površine 175x20m sa prosečnom dubinom od 1,5m.

U nacionalnom restoranu između ostalog u ponudi su gastronomski specijaliteti zdrave hrane sa Pešterske visoravni kao što su sjenički sir, sjeničko jagnje ispod sača i na žaru, teletina ispod sača, heljdopita, sjenička pita i sveža pastrmka.

Hotel Borovi svojim kapacitetima i konforom su najbolji i najlepši hotel u regionu i kao takvi su nosilac razvoja turizma u Sjenici. Pored udobnog smeštaja i gastronomskih specijaliteta,gosti u ponudi imaju i obilazak lokaliteta, koji Sjenicu i Peštersku visoravan svrstavaju Sjenicu u sam vrh novi turističkih destinacija: kanjon reke ,,Uvac“ sa svojim meandrima, ledena pećina, ski centar Žari, manastir Kumanica, džamija sultan Valide, Peštersko polje, farma Caricina..

Na raspolaganju gostima za obilazak turističkih destinacija Sjenice, stoji na raspolaganju našim gostima lokalni vodić i prevoz. Autobuska stanica u Sjenici udaljena je 1,5 km. Oblast za sport i rekreaciju nalazi se na 2,5 km, a Sjeničko jezero je udaljeno 10 km.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: