Heba

Heba je objekat za odmor ušuškan u prirodnom okruženju Divčibara, potpuno prilagođen kako deci, tako i odraslima. Nadomak brojnih vidikovaca i neiskorišćenih resursa, u neposrednoj blizini centra, a opet na dovoljnoj udaljenosti od glavne saobraćajnice što garantuje miran boravak bez buke.

 

 

Sa smeštajnim kapacitetom od 31 sobe (dvokrevetne, trokrevetne četvorokrevetne i family rooms), u lepom i prijatnom ambijentu uz nasmejano osoblje i tradicionalnu kuhinju gosti se osećaju kao u svom domu, među svojima. Sve sobe poseduju TV, sopstveno kupatilo, kao i pristup otvorenoj wi-fi konekciji. Takođe, većina soba ima i prostranu terasu, odnosno balkon, sa prelepim panoramskim pogledom.

Prostorije objekta se sastoje od recepcije, lobby bara, caffe cluba, višenamenske sale, igraonice i restorana sa letnjom baštom koje čine svakim detaljem spoj modernog ambijenta sa prirodom. Pored navedenog, gostima su na raspolaganju i besplatan parking, otvorena internet konekcija, sef, usluge vešeraja, room service, prostorija za rekreaciju i stoni tenis.

U sklopu objekta se nalazi ski staza za početnike i teren za zimske sportove. Postoji mogućnost organizovanja ski škole i iznajmljivanja ski opreme.

Takođe, u ponudi su i rekreativne vožnje kvadovima koje su dostupne ne samo gostima Hebe, već i svim zainteresovanim posetiocima Divčibara.

Kvalitetna usluga za kvalitetan odmor. Na Vama je samo da se opustite i uživate.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: