Hammeum Hotel

Hotel Hammeum izgrađen je 1967. godine i dodao je posebnu notu Prokuplju. Hotel je renoviran 2019. godine, a prilagođen je najvišim evropskim i svetskim standardima.

 

 

Smešten u srcu grada Prokuplja, hotel raspolaže sa 36 smeštajnih jedinica, odnosno 6 economy, 21 standard, 3 standard superior sobe i 6 apartmana. Spoj modernog i tradicionalnog ostavlja utisak topline, a svaka soba dizajnirana je tako da vam pruži utisak kao da ste u vašem domu.

Sobe imaju prirodno osvetljenje, a u svakoj se nalazi radni sto, noćni stočić, mini-bar, sef, telefon i televizor. Svaka soba izrađena je od najkvalitetnijih materijala, najfinije obrade, ima besplatan pristup Wi-Fi internetu i opremljena je modernim klima uređajima, kao i grejanjem.

U okviru hotela nalazi se luksuzno opremljen restoran „Festina Lente“, poslastičarnica i picerija u kojoj se pizza pravi u peći na drva. Hotel poseduje i savremeno opremljenu konferencijsku salu do 35 mesta za sedenje, dečji Kutak i parking prostor. Ljubazno i profesionalno osoblje hotela će se pobrinuti da doživite uslugu pet zvezdica i da vam svaki trenutak koji provedete u hotelu ostane u lepom sećanju.

Lokacija:

Mesto: Mesta u blizini: