Guesthouse Edelnice

Guesthouse EDELNICE u ponudi ukupno ima tri dvokrevetne sobe Ljubav, Vera, Nada, koje će Vam pružati mir, komfor i jednostavnu udobnost. Sobe se nalaze na prvom spratu kuće i pogodne su za parove na odmoru ili rehabilitaciji, starija lica u pratnji ili nerazdvojna društva. U trenucima odmora i dokolice, u svim sobama se nalazi televizor sa kablovskim kanalima i internet je dostupan u celoj kući.

 

 

Soba Ljubav – Dvokrevetna soba sa bračnim ležajem, sopstvenim kupatilom i sopstvenim balkonom. Soba je opremljena LCD televizorom, ima pristup bežičnom internetu, obezbeđeni su peškiri i fen.

Soba Vera i soba Nada – Dvokrevetne sobe sa bračnim ležajem i zejedničkim kupatilom. Sobe su opremljene LCD televizorom, imaju pristup bežičnom internetu, obezbeđeni su peškiri i fen.

U zajedničkoj kuhinji sa trpezarijom možete pripremiti omiljeni topli napitak ili poneki lagani obrok, a u gurmanske svrhe tu je i ozidani roštilj na zajedničkoj terasi. U sklopu objekta imamo lepo uredjeno zeleno dvorište i trem u dubokoj hladovini vinove loze sa baštenkom garniturom, ljuljaškom, kućicom za najmljadje, idealno za uživanje i opuštanje. Edelnice se nalazi na samo 200 metara od banjskog centra, prve prodavnice, kafiće i restorane naći ćete već u krugu od 50 metra.

Za nase goste organizujemo izlete do manastira Vujan, manastira Vraćevšnica, manastira Srpske svete gore – manastire Ovcarsko kablarske klisure, Jezeru Međuvršje, Knićkog jezera, i kulturno istorijskim spomenicima Čačka i Gornjeg Milanovca.

Organizujemo posete manifestacijama koje se odrzavaju u okolini Letnji dani kulture, “Plodovi Zapadnog Pomoravlja” ,“Bungurijada“ , “Kupusijada”, „Zlatni kotlić Čačka“,’’Somijada’’, “Pitijada“, Biciklistička trka “Čačak Classic <strong> “,Moravska regata , Ovčarsko-Kablarska regatta, Dragačevsgog sabora trubača – Guča festival i Sabor frulaša Srbije “Oj Moravo “ Prislonica.

Za goste koji žele aktivniji odmor preporucujemo: golf, splavarenje, alpinizam, sportski ribolov, paraglajding, mountain bike, kajak i kanu.

 

 

Lokacija:

Mesto: Destinacije: