Grand Hotel Tornik

Grand Hotel Tornik, jedini hotel sa 5 zvezdica na Zlatiboru, je pravi izbor za one koji žele da dožive ovu destinaciju na potpuno nov način. Na nadmorskoj visini od 1.010 m, gde se susreću planinske i morske struje, zakoračite u hotel koji je spreman da ostvari vaše snove.

 

 

Hotel raspolaže sa 46 soba sa francuskim ležajem, 51 sobom sa dva odvojena ležaja i 30 komfornih apartmana koji imaju dnevnu i spavaću sobu.

Osnovni sadržaj smeštajnih jedinica je TV, besplatan internet, posluga u sobi, usluge pranja i peglanja, sopstveno kupatilo, fen za kosu, mini bar, sef, direktna telefonska linija, bade mantil i kućne papuče. Gostima je obezbeđen parking.

Ekskluzivan SPA&Wellness centar se prostire na 2.250 m2, najsavremenije opremljen kongresni kompleks, atraktivna terasa od 1.500 m2 sa prelepim panoramskim pogledom na vrhove Tornika, samo su deo ponude ovog grandioznog kompleksa.

Bogata ponuda za goste različitih afiniteta i uzrasta, usluga na najvišem nivou i enterijer poput onih u najluksuznijim svetskim hotelima, učiniće vaš odmor savršenim.

Dobro došli na Zlatibor, dobro došli u Grand Hotel Tornik!

Lokacija:

Mesto: Destinacije: