Garni Hotel Side One Design

Garni Hotel Side One Design u Zemunu otvoren je 2014 godine. Hotel poseduje 25 opremljenih soba, različite strukture i smeštajnih kapaciteta. Lociran u srcu Zemuna, na samom Dunavskom keju, idealan je kako za poslovne ljude, tako i za ljude koji Beograd posećuju turistički.

 

 

Okružen prelepom prirodom i Hotel Side One Design pružiće Vam nezaboravne trenutke. Sa mnoštvom poznatih kako tradicionalnih tako i modernih restorana, na samo nekoliko minuta hoda od poznatog Gardoša, Hotel Side One Design ispuniće sva Vaša očekivanja.

Gostima je tokom njihovog boravka obezbeđeno neograničeno korišćenje bežičnog interneta u celom hotelu. Sve sobe su opremljene sa LCD televizorima, kablovskom, klima uređajima, mini-barom, fenom za kosu, peškirima i setom za kupanje. U cenu noćenja uključen je doručak kao i besplatan javni parking koji se nalazi ispred ulaza hotela.

Hotel je ” Pet friendly “, što znači da su Vaši ljubimci dobrodošli u svakom trenutku.

Veliki tržni centri kao što su “Ušće” i “Delta City” udaljeni su 4 km. Takođe, na oko 100m od hotela nalaze se stajališta javnog gradskog prevoza kojim lako i brzo možete stići do bilo kog dela Beograda. Hotel takođe, svim svojim gostima, nudi usluge transfera na relaciji aerodrom-hotel i hotel-aerodrom i usluge hemijskog čišenja garderobe.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: