Filipov breg

Dobro došli u kamping odmorište Filipov breg, sa pogledom od 1.000.000 dinara na Zlatarsko jezero.

 

 

Obzirom da celokupna teritorija sela pripada Specijalnom rezervatu prirode “Uvac”, gradnja je zabranjena od 2007. godine, Uredbom o utvrđivanju Prostornog plana područja posebne namene, što omogućava boravak u ruralnoj i gotovo nenaseljenoj sredini sa praktično netaknutom prirodom. Kako je gradnja zabranjena, ovaj vid turizma (kampovanje) je kao stvoren za lokalitet.

Kapacitet odmorišta za prvu sezonu je 20 kamp parcela za šatore. Zbog blagog pada livade ka jezeru, pozicije za šatore su iznivelisane, kako bi gosti uživali u omiljenom jutarnjem napitku ili u zalasku sunca, koji je na ovom bregu veličanstven.

Ukoliko gosti ne poseduju sopstveni šator, postoji mogućnost iznajmljivanja kompletno opremljenih šatora obezbeđenih od strane odmorišta.

Na raspolaganju Vam je zajednički WC sa tuš kabinama i umivaonicima sa svežom izvorskom vodom. Za spremanje Vaših omilenih jela, između šatora nalaze se zidane pozicije od cigle za roštilj, talandaru ili kotlić- takođe obezbeđeni od strane odmorišta.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: