Etno selo Naša Avlija

Naša Avlija je etno selo u podnožju Kopaonika, okružena Jastrepcom i Radanom. Svež i čist planinski vazduh, ostaviće na Vas najlepše sećanje.

 

 

Na porodičnom imanju svojih predaka, porodica Zafirović se preselila iz Beograda i pravi etno selo 21. veka. Tradicionalne kuće šumadijskog stila potpuno smo renovirali i napravili sinergiju modernog, udobnog i tradicije.

Sobe su opremljene TV, WiFi, udobnim dormeo dušecima. Takođe, celo imanje pokriveno je jakom WiFi mrežom. U prirodi i jednoj od naše tri terase restorana, možete uživati i raditi. Vaše nepce ukusa zagolicaćemo vrhunskim jelima juga Srbije, ali i modernim laganim obrocima. Jagnjetina sa ražnja, kremasti kajmak, domaća pogača, kačamak, rebarca na kajmaku učiniće, da nam se iznova vraćate kada ste u našem kraju.

Toplica nudi najbogatije vinogorje te možete posetiti najbolje vinarije Srbije, Doju i Topličke vinograde. Spa centri, Prolom i Lukovska banja, u našem okruženju zaokružiće Vaš odmor u potpunosti. Svetsko čudo Đavolja varoš, može biti Vaš izbor još jednog izleta u našem okruženju. Grad šljive Blace, u kome se nalazimo, inspirisao nas je da Vas naučimo veštini pečenja rakije. Budite naš gost i napravite svoju rakiju. Brendiraćemo je Vašim imenom i elegantno upakovati.

Ukoliko vam je potreban odmor,želite da iskusite najbolje iz Srbije, mi smo pravo mesto za vas.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: