Etno Konak Tašana

U centru Niša, u maloj ulici sa drvoredom mirisnih lipa, smešten je Etno konak Tašana. Bilo da ste samo u prolazu ili želite duži boravak, u našem konaku pronaći ćete smeštaj u prijatnom ambijentu.

 

 

Etno konak Tašana izgrađen je sa kamenom popločanim dvorištem, obogaćenim etno motivima, starim vinskim buretom umesto stola i prelepim žardinjerama. Konak ima sprat sa terasom, koja prati stil kuće, koju krase takođe tradicionalna drvena ograda i žardinjere. Dvorište i terasa su zajednički prostori koje možete iskoristiti za druženje i upoznavanje novih prijatelja.

U etno konaku imate na raspolaganju parking mesto sa video nadzorom, a usluge uklјučuju room-service, etno doručak po želјi, kao i pranje i peglanje veša. Konak raspolaže sa 7 smeštajnih jedinica, sa kapacitetom do 24 ležaja. Sobe imaju svoj zasebni ulaz, predsoblјe, prostoriju za spavanje i dnevni boravak.

Sve sobe su klimatizovne  i sadrže TV sa kablovskim kanalima, frižider, set za pripremu kafe i čaja i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu.

 

Lokacija:

Mesto: Destinacije: